Info@led-visuals.nl

+31(0)347-345032

DIENSTEN

LED visuals B.V. levert en monteert verschillende type LED schermen voor uiteenlopende doeleinden. Of het nu gaat om een LED scherm van 2 m² voor een winkelcentrum of om een LED videowall van 200 m² voor een voetbalstadion, wij bieden voor elke situatie een zeer geschikte oplossing. Maar wij doen nog veel meer! Wij nemen het gehele traject uit handen en zorgen voor een optimale afwerking. Allereerst maken wij graag een vrijblijvende afspraak bij u op locatie of bij ons in de showroom om alle mogelijkheden en wensen door te nemen. Dit wordt vervolgens door onze binnendienst compleet uitgewerkt en uitgetekend. Het ontwerp wordt voorgelegd aan de klant en wanneer dit aan alle eisen en wensen voldoet, zullen wij een specifieke offerte op maat maken met alle bijbehorende informatie en specificaties.

Bij concrete interesse zijn er een aantal punten waar rekening gehouden moet worden zoals de vergunning aanvraag, constructie, montage en eventuele terug verdienmodellen. Met al deze aandachtspunten helpen wij u graag verder zodat het gehele traject voorspoedig en foutloos verloopt. Voor meer informatie kunt u de onderstaande pagina’s bekijken of neem direct contact op met een van onze specialisten.

 

Een LED scherm huren? Ook daarvoor bent u bij LED visuals B.V. aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment mobiele LED scherm aanhangers en modulaire LED schermen aan. Voor meer informatie bezoekt u onze LED schermen huren pagina.

Over ons
Vergunning
Advies en Maatwerk
Montage & Installatie
Projecten

Projecten