Info@led-visuals.nl

+31(0)347-345032

MOBIELE LED SCHERMEN

Wenst u een LED scherm te huren voor een evenement, bedrijfsgelegenheid of promotiecampagne? Dan bent u bij LED visuals B.V. aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse mobiele LED scherm aanhangwagens en trailers in verschillende afmetingen voor de verhuur. Onze verhuur prijzen liggen zeer scherp in de markt voor zowel een korte als lange huurperiode. Daarnaast dragen onze specialisten zorg voor het transport, de plaatsing, aansturing en support van onze LED scherm trailers.

Mobiele LED scherm aanhangwagens

Afm. 6m², 8m², 10m², 13m² en 17m
Pitch. 4.8mm, 6mm, 10mm en 16mm

Mobiele LED scherm trailers

Afm. 20m², 30m², 40m² en 60m²
Pitch. 7mm, 10mm, 12mm, 16mm

Onze werkwijze

Onze kracht is flexibiliteit, professionaliteit en het creatief meedenken in oplossingen. Wij richten ons op een lange termijn relatie met onze klanten. Om dit te bereiken is de kwaliteit van onze LED schermen net zo belangrijk als de service en support. Onze LED scherm aanhangwagens zijn uitsluitend geproduceerd met de krachtige Pro ODR series met een hoge helderheid, haarscherpe beeldkwaliteit en stabiele componenten. Tijdens een evenement of promotiecampagne is een storing het laatste wat u wilt. Daarom zorgen wij voor een extra kwaliteitscontrole nadat de LED schermen op locatie door ons zijn geplaatst. Hiermee sluiten wij een eventuele storing of defect zo goed als uit. Mocht dit toch voorkomen, dan zijn wij direct beschikbaar via onze 24/7 support afdeling.

 

 SNELLE OFFERTE EN LEVERING
 
LAAGSTE PRIJS GARANTIE
 
24/7 SERVICEDIENST

 

Ons team

Onze verhuur specialisten zijn op het gebied van mobiele LED schermen echte experts en verzorgen het transport naar de gewenste locatie. Vervolgens hebben wij niet meer als 30 minuten nodig om het LED scherm te installeren. Door de korte op- en afbouw tijden houden wij de kosten laag. De huurprijzen van LED visuals B.V. zijn daarom bijzonder interessant. Tijdens de huur van onze LED scherm aanhangers en trailers, heeft u een vaste contactpersoon. Na einddatum komen wij weer langs om het LED scherm af te halen.