Advies en maatwerk

LED visuals B.V. biedt LED schermen aan voor zowel
indoor – als outdoor toepassingen.

LED visuals B.V. biedt LED schermen aan voor zowel indoor- als outdoor toepassingen. Kwaliteit staat bij ons centraal en stellen zeer hoge eisen aan de toegepaste componenten en producties van onze LED schermen. Hiermee kunnen wij onze klanten een lange levensduur, hoge beeldkwaliteit en een extreem lage storingsrate garanderen.

Naast de kwaliteit van een LED scherm, is het advies net zo belangrijk. LED schermen kunnen worden geproduceerd in elke gewenst formaat en uitvoering. Maar welk formaat sluit het best aan op uw situatie? Welke pixeldichtheid dient er toegepast te worden? Welk softwaresysteem sluit het beste aan bij de gewenste toepassingen? Welk type LED scherm heeft u nodig? Kortom, er zijn tal van aandachtspunten waar rekening mee gehouden moet worden.

Onze specialisten staan graag voor u klaar om samen met u alle mogelijkheden door te nemen. Het is mogelijk om bij ons langs te komen in de showroom waar wij verschillende LED schermen kunnen demonstreren. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij op locatie komen, zodat wij direct inzicht hebben in de situatie en locatie van het LED scherm.

De mogelijkheden op het gebied van LED schermen zijn eindeloos. Of het nu gaat om een LED scherm van 2 m² of 100 m², een indoor LED scherm, modulair LED scherm of een transparant LED scherm, u bent bij ons verzekerd van een kwalitatief LED scherm met een uitstekende beeldkwaliteit, lange levensduur en extreem hoge attentiewaarde.