Software

Alle LED schermen van LED visuals B.V.
zijn voorzien van het aansturingsysteem Novastar.

Alle LED schermen van LED visuals B.V. zijn voorzien van het aansturingsysteem Novastar. Novastar is het meest betrouwbare, gebruiksvriendelijke en geavanceerde systeem dat voor grote LED schermen wordt toegepast. In de Novastar aansturing zit een compleet monitoringsysteem, waarmee de live status van het LED scherm ingezien kan worden zoals de temperatuur, vochtigheid en eventuele storingen. Door middel van dit monitoringsysteem kunnen wij in geval van storingen direct schakelen.

Cms software

Indien een LED scherm wordt toegepast voor reclamedoeleinden, wordt er in veel gevallen gebruik gemaakt van een mediaplayer. Afhankelijk van de toepassing en de wensen van de klant, bepalen wij welk type mediaplayer het meest geschikt is. Door middel van een mediaplayer is het mogelijk om videocontent, beeldadvertenties, live feeds en overige informatie te weergeven op het LED scherm.

Voor onze advertentie LED schermen gebruiken wij in veel gevallen onze TB3 en TB6 mediaplayers, welke zijn voorzien van het geïntegreerde Content Management Systeem ViPlex. De communicatie kan op verschillende manieren verlopen: gekoppeld aan een lokaal netwerk, CAT6 kabelverbinding, draadloze Wi-Fi of 4G communicatie. Indien de mediaplayer is voorzien van een internetverbinding, is het mogelijk om het LED scherm wereldwijd aan te sturen vanuit de Cloud.

Wij leveren uiteraard ook software op maat. Denk hierbij aan veiligheidssoftware voor industriële LED schermen (o.a. ongeval vrije dagen), of maatwerk scoresoftware systemen voor diverse sporten. Indien er voor bepaalde situaties een ander systeem gewenst is, dan passen wij ons hierop aan. Met ruim 10 jaar ervaring hebben wij met elk soort systeem genoeg ervaring om de klant tevreden te stellen. Neem voor meer informatie contact op met een van onze specialisten.

Aangezien onze klantendoelgroep grotendeels ook actief zijn in de verhuur- en evenementen, bieden wij ook een ruim assortiment videoprocessoren en externe aansturingsapparatuur aan. Neem voor meer informatie contact op met één van onze software specialisten.

Opleiding

Bij aanschaf van een led scherm zorgen wij uiteraard voor de complete installatie en configuratie. Vervolgens wordt er door één van onze installateurs ook nog een uitgebreide softwaretraining gegeven. Alle ins- en outs van het bijgeleverde systeem worden hierin toegelicht. Onze 24/7 support is ten alle tijden beschikbaar bij eventuele vragen.