Info@led-visuals.nl

+31(0)347-345032

SOFTWARE

Alle LED schermen van LED visuals B.V. zijn voorzien van het besturingssysteem Novastar. Novastar is het meest betrouwbare, gebruiksvriendelijke en geavanceerde systeem dat voor grote LED schermen wordt toegepast. In de Novastar besturing zit een compleet monitoringsysteem, waarmee de live status van het LED scherm ingezien kan worden zoals de temperatuur, vochtigheid en eventuele storingen. Door middel van dit monitoringsysteem kunnen wij in geval van storingen direct schakelen.

 

Daarnaast leveren bij elk LED scherm een zeer geavanceerde mediaplayer. Onze Brightsign mediaplayers maken het mogelijk om het maximale resultaat te bereiken op het gebied van advertentie- en videocontent, hebben schematische functies en zijn tevens zeer eenvoudig te bedienen zonder technische kennis.

 

Wij leveren uiteraard ook software op maat. Indien er voor bepaalde situaties een ander systeem gewenst is, dan passen wij ons hierop aan. Met ruim 10 jaar ervaring hebben wij met elk soort systeem genoeg ervaring om de klant tevreden te stellen. Neem voor meer informatie contact op met een van onze specialisten.

 

Adviesgesprek aanvragen

 

Bij aanschaf van een LED scherm zorgen wij uiteraard voor de complete installatie en configuratie. Vervolgens wordt er door één van onze installateurs ook nog een uitgebreide softwaretraining gegeven. Alle ins- en outs van het bijgeleverde systeem worden hierin toegelicht. Uiteraard zijn wij ten alle tijden beschikbaar bij eventuele vragen.