Info@led-visuals.nl

+31(0)347-345032

MODULAIRE LED SCHERMEN

Wenst u een LED scherm te huren voor een evenement, beurs, bedrijfsgelegenheid of promotiecampagne? Dan bent u bij LED visuals B.V. aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment modulaire LED schermen voor de verhuur. Het is mogelijk om grote en kleine LED schermen te huren, of het nu gaat om een lange of korte periode. Onze modulaire, oftewel rental LED schermen zijn zeer eenvoudig op- en af te bouwen en bestaan uit losse plug & play panelen van 500 x 500mm en 1000 x 500 mm.

Indoor Pro SPX Series

Outdoor Pro SPX Series

Onze Pro SPX series zijn compleet geluidloos zonder inwendig ventilatiesysteem. De Indoor uitvoeringen hebben een IP31 certificering en dus uitsluitend voor binnen gebruik. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit componenten met een stabiele lange levensduur. De Ultra Colorful SMD+ LED technologie heeft een maximale helderheid van 2.500 NITs.

De Outdoor uitvoeringen hebben zowel aan de front- als achterzijde een IP65 certificering en zijn geschikt voor in alle weersomstandigheden. Er wordt gebruik uitsluitend gemaakt van hoogwaardige kwaliteit componenten met een stabiele lange levensduur. De Ultra Colorful SMD+ LED technologie heeft een maximale helderheid van 7.000 NITs.

Onze werkwijze

Wij richten ons op een lange termijn relatie met onze klanten. Om dit te bereiken is de kwaliteit van onze LED schermen net zo belangrijk als de service en support. Onze verhuur LED schermen zijn uitsluitend uit de Pro Series met een krachtige helderheid, haarscherpe beeldkwaliteit en stabiele componenten. Tijdens een evenement of promotiecampagne is een storing het laatste wat u wilt. Daarom zorgen wij voor een extra kwaliteitscontrole nadat de LED schermen op locatie door ons zijn geplaatst. Hiermee sluiten wij een eventuele storing of defect zo goed als uit. Mocht dit toch voorkomen, dan zijn wij direct beschikbaar via onze 24/7 support afdeling.

Ons team

Onze verhuur specialisten zijn op het gebied van LED schermen echte experts. Op locatie wordt het LED scherm opgebouwd naar uw wensen. Vervolgens wordt het LED scherm geïnstalleerd en wordt er een uitgebreide training gegeven over alle ins- en outs van het LED scherm en de aansturing hiervan. Tijdens de huur van onze LED schermen heeft u een vaste contactpersoon. Na einddatum komen wij weer langs om het LED scherm af te bouwen.