Modulair led scherm
huren

Creeer een Custom made beeldscherm in elk
gewenst formaat

SNELLE OFFERTE EN LEVERING

Binnen 4 uur een vrijblijvende offerte

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Al vanaf € 495,- per modulair LED scherm

OP ELKE LOCATIE

Geen locatie en tijdstip is ons te gek

Modulair LED scherm huren

Een LED scherm bestaande uit losse panelen van 500 x 500 mm & 1000 x 500 mm, noemen we een modulair LED scherm. Het voordeel van het huren van een modulair LED scherm, is dat elke vorm, formaat en opstelling gebouwd kan worden op basis van uw wensen. De modulaire LED panelen kunnen eenvoudig en snel naadloos aan elkaar door gekoppeld worden zodat het één groot beeldformaat wordt.

Het huren van onze modulaire LED schermen, verloopt net als bij onze mobiele LED schermen snel en probleemloos. Een modulair LED scherm kan staand op de grond worden geplaatst, hangend aan een truss of zelfs ingebouwd worden in een wand.

Een modulair LED scherm huren bij LED visuals B.V. heeft verschillende voordelen. Ons team bestaat uit gespecialiseerde LED verhuur installateurs en we beschikken over ruim 200m² Indoor en Outdoor modulaire LED panelen, voorzien van hoge beeldresoluties van 2.6mm tot 4.8mm. Of het nu gaat om het huren van een LED scherm voor de korte of lange termijn, wij garanderen de beste oplossingen tegen de beste tarieven van Nederland en België.

Onze werkwijze

Wij richten ons op een lange termijn relatie met onze klanten. Om dit te bereiken is de kwaliteit van onze LED schermen net zo belangrijk als de service en support. Onze modulaire LED schermen zijn uitsluitend uit de Pro Series met een krachtige helderheid, haarscherpe beeldkwaliteit en stabiele componenten.

Tijdens een evenement of promotiecampagne is een storing het laatste wat u wilt. Daarom zorgen wij voor een extra kwaliteitscontrole nadat de LED schermen op locatie door ons zijn geplaatst. Hiermee sluiten wij een eventuele storing of defect zo goed als uit. Mocht dit toch voorkomen, dan zijn wij direct beschikbaar via onze 24/7 support afdeling.

Ons team

Onze verhuur specialisten zijn op het gebied van LED schermen echte experts. Op locatie wordt het LED scherm opgebouwd naar uw wensen. Vervolgens wordt het LED scherm geïnstalleerd en wordt er een uitgebreide training gegeven over alle ins- en outs van het LED scherm en de aansturing hiervan. Tijdens de huur van onze LED schermen heeft u een vaste contactpersoon. Na einddatum komen wij weer langs om het LED scherm af te bouwen.

Waarom LED visuals B.V.

Het huren van een modulair LED scherm is nog nooit zo eenvoudig geweest. Nadat u een offerte aanvraagt, ontvangt u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte met alle nodige informatie. Of het nu gaat om een groot modulair LED scherm voor een evenement, of een outdoor LED scherm voor een presentatie.

We beschikken over een ruim assortiment modulaire LED schermen van de hoogste kwaliteit, met krachtige Ultra Colorful HD beeldresoluties.

Meer dan 15 ervaring in LED scherm verhuur

Altijd beschikbaarheid en een juiste oplossing

Binnen enkele uren een vrijblijvende offerte op maat

Beheer zelf uw content met de gebruiksvriendelijke software

Complete ontzorging inclusief transport, opbouw en 24/7 support

LED scherm huren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
of neem contact op met één van onze LED specialisten

Onze Oplossingen