Info@led-visuals.nl

+31(0)347-345032

OUTDOOR LED SCHERMEN

De Outdoor LED schermen van LED visuals B.V. maken het mogelijk om op een innovatieve en opvallende wijze uw boodschap te visualiseren aan een groot publiek. Onze LED schermen zijn uitgevoerd met Ultra Colorful LED chips met een extreem krachtige helderheid. Hiermee garanderen wij naast de hoge kwaliteit van onze LED schermen, ook de hoogste attentiewaarde.

Pro ODR series

Pro SPX series

Q-Curved series

CityLED series

Krachtige helderheid

De helderheid van een LED scherm voor buiten is van zeer groot belang. De helderheid van een LED scherm wordt uitgedrukt in NITs. Een LED scherm voor buitentoepassing moet minimaal voorzien zijn van een helderheid van 6000 NITs. Met deze helderheid zijn LED schermen bij direct zonlicht goed zichtbaar. Ons Research en Development team heeft in samenwerking met onze fabrikant een LED technologie ontwikkeld met een extreem krachtige helderheid tot wel 11.000 NITs. Deze LED technologie is ontwikkeld omreden van de volgende aspecten:

 

 Lager energieverbruik en langere levensduur
 LED technologie met een Ultra Colorful contrast
 Kleurvast met een minimaal intensiteitsverlies.
 Geschikt voor intensieve 24/7 toepassing

Kwaliteitsgarantie

Al onze producten bezitten een CE-markering wat aangeeft dat ze voldoen aan de eisen die door de EU zijn gesteld op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast voldoen onze LED schermen aan de ROHS, de beperking van gevaarlijke stoffen. Wij werken volgens de NON ISO900 standaards en voor de installatie worden wij bijgestaan door een VCA gecertificeerd bedrijf. Outdoor LED schermen voor vaste installaties kunnen op de volgende manieren worden gemonteerd: gevelmontage, dakconstructie, reclamezuil, trailer / aanhangwagen, totem of mast. Op aanvraag behoord EMC normering tot de mogelijkheden.