Outdoor led scherm

Led schermen voor buiten toepassing, voorzien van een
krachtige helderheid en ultra colorful led beeldkwaliteit

SNELLE OFFERTE EN LEVERING

Binnen 1 werkdag een offerte ontvangen

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Op basis van onze kwaliteitseisen

VOOR ELKE TOEPASSING

Voor elke wens bieden wij een oplossing

Outdoor LED scherm

De Outdoor LED schermen van LED visuals B.V. maken het mogelijk om op een innovatieve en opvallende wijze uw boodschap te visualiseren aan een groot publiek.

Wenst u een Outdoor LED scherm te kopen? Dan bent u bij LED visuals B.V. aan het juiste adres. Met een outdoor LED scherm voor buiten van LED visuals B.V. bent u gegarandeerd van een robuuste, onderhoudsvrije en duurzame oplossing voor het toepassen van digitale buiten reclame. Wij zijn van mening dat een LED scherm voor buiten ruim 10 jaar mee moet gaan en onder alle omstandigheden de maximale attentiewaarde moet bereiken.

Daarom produceren wij uitsluitend outdoor LED schermen voorzien van hoogwaardige
A-categorie componenten voor intensief 24/7 gebruik, extreem krachtige LED chips en voldoen aan alle strenge wettelijke optische en lichttechnische eisen.

Wij maken gebruik van IP68 weerbestendige materialen en een Ultra brightness LED technologie zodat het beeld ook bij direct zonlicht goed leesbaar blijft.

LED schermen voor buiten

Krachtige beeldkwaliteit

De helderheid van een Outdoor LED scherm voor buiten is van groot belang en wordt uitgedrukt in NITS. Een LED scherm voor buiten toepassing moet minimaal voorzien zijn van een helderheid van 6000 NITs. Met deze helderheid is het LED scherm bij direct zonlicht goed zichtbaar. Ons Research en Development team heeft in samenwerking met onze fabrikant een LED technologie ontwikkeld met een extreem krachtige helderheid tot wel 11.000 NITs. Deze buiten LED scherm technologie is ontwikkeld omreden van de volgende aspecten:

Tot 10 jaar garantie op een Outdoor LED scherm

Lager energieverbruik en langere levensduur

LED technologie met een Ultra Colorful contrast

Kleurvast met een minimaal intensiteitsverlies

Geschikt voor intensieve 24/7 toepassing

Onze kant-en-klare oplossingen

Laagste prijsgarantie van Nederland

Pro ODR Outdoor LED scherm

Afmeting 320 x 180 cm
VANAF € 11.950,-

Pro ODR Outdoor LED scherm

Afmeting 400 X 270 cm
VANAF € 16.950,-

LED Visuals B.V.

Kiest voor service, kwaliteit, ontzorging en duurzaamheid

Wij verkopen niet alleen LED schermen, wij ontzorgen het gehele traject van A tot Z en garanderen het maximale eindresultaat.

Advies

De kwaliteit van onze LED schermen heeft ten alle tijden de hoogte prioriteit, evenals de kwalificatie van onze medewerkers. Het is onwijs belangrijk dat u zich juist laat adviseren vooraf de investering in een LED scherm. In overleg met de klant bepalen onze LED specialisten welk type scherm, afmeting en pixeldichtheid het beste uitsluit op de situastie

Ontzorging

Indien u een LED scherm koopt bij LED visuals B.V., weet u op voorhand waar u aan toe bent. De communicatie binnen het project met de klant staat bij ons centraal en wij bieden de mogelijkheid om het vergunningstraject uit handen te nemen. Het constructiewerk, de montage- en installaties worden door gecertificeerde monteurs uitgevoerd.

Oplevering

Met de juiste voorbereidingen, kunnen wij doorgaans binnen één werkdag het LED scherm op locatie plaatsen. Nadat het LED scherm is gemonteerd, wordt deze aangesloten, geïnstalleerd en geconfigureerd. Daarna volgt er een uitgebreide, maar eenvoudige softwaretraining. Pas als de klant 100% tevreden is, is het project voor ons pas afgerond.

Service

Nadat het project is opgeleverd, bieden wij de mogelijkheid om een SLA voor het LED scherm af te sluiten. Alle onderhoud- en service werkzaamheden worden in dat geval binnen 24 uur volledig kosteloos uitgevoerd, inclusief voorrijdkosten, manuren, werkzaamheden en alle benodige LED componenten.

Onze Oplossingen

Outdoor LED scherm kopen?

Maak nu een afspraak in onze showroom of op onze locatie

Spadesteek 12, 4131 MB Vianen  FAQ

  Veel Gestelde Vragen

  Gezien de grote variatie in uitvoeringen en afmetingen, is elk project maatwerk. De prijzen zijn erg variabel per type LED scherm, maar bij LED visuals B.V. weet u in elk geval zeker dat u een kwalitatief hoog LED scherm aangeboden krijgt tegen de beste prijzen. Aangezien wij lage bedrijfskosten hebben met zeer scherpe contracten bij de grootste fabrikanten, kunnen wij de beste prijs garanderen.

  De levensduur van een LED scherm is afhankelijk de omgeving, toepassing maar vooral de kwaliteit van de LED technologie. Indien er rekening wordt gehouden met alle belangrijke mogelijke obstakels (vooral in outdoor situaties) en hierop goed wordt geanticipeerd, zal dit de levensduur van het LED scherm bevorderen. Wij hechten veel aandacht aan de kwaliteit van het LED scherm. Na de productie worden er uitgebreide aging-tests uitgevoerd: waterproof test, triltest, zouttest, helderheidstest etc. Pas nadat alles 100% functioneert, zorgen wij ervoor dat het LED scherm geplaatst wordt. Omdat wij hier zoveel waarde aan hechten, is de gemiddelde levensduur van onze LED schermen 8 tot 10 jaar, en in sommige gevallen zelfs nog langer! Bij LED is het wel het geval dat de helderheid elk jaar achteruit gaat. Indien er een hoge kwaliteit LED wordt toegepast, zal het intensiteit verlies minimaal zijn. Bij research naar LED schermen komt u ongetwijfeld de term ‘100.000 branduren’ tegen. Dit wordt standaard bij elk type LED aangegeven, zelfs bij de LED brands die dit niet kunnen garanderen.

  Voorheen was dit wel het geval. Tegenwoordig zijn de meeste LED schermen die wij aanbieden compleet onderhoudsvrij. Jaarlijkse onderhoudscontracten zijn dus overbodig, en dit bespaard een hoop geld. Een duur service contract afsluiten is bij ons ook overbodig. Wij bieden namelijk een kosteloos servicecontract aan bij aanschaf van elk LED scherm!

  Voor elke situatie en toepassing zijn er verschillende type LED schermen die toegepast kunnen worden. Laat u door een van onze specialisten vrijblijvend informeren betreft de mogelijkheden. Wij zorgen voor een uitstekend advies voor elke situatie. De geschikte uitvoering, pixel pitch, softwaresysteem, montage etc. wordt in goed overleg met de klant bepaald.

  DIP staat voor Direct In-line Package en SMD staat voor Surface Mounted Diode. Het grootste verschil tussen beide LED types is dat DIP bestaat uit 3 individuele pixels (Rood, Groen, Blauw) en SMD is een LED chip met deze 3 kleuren in één. Met de SMD LED technologie is het mogelijk om een fijnere pixel pitch te generen. Daarom wordt de SMD LED technologie ook voornamelijk voor indoor LED schermen toegepast. DIP heeft daarin tegen een hogere helderheid, en is meer geschikte voor outdoor LED schermen.

  LED schermen hebben verschillende benamingen. Voorbeelden hiervan zijn: LED display, LED billboard, LED wall, LED videowall, LED reclamebord, LED video scherm, LED video display etc. Wij krijgen veel vragen of het bij deze benamingen gaat om hetzelfde product. Het antwoord is Ja. Een LED scherm is dus hetzelfde als een LED display of LED wall. Elk bedrijf gebruikt zijn eigen term, maar uiteindelijk gaat het om hetzelfde product. Er is wel een verschil tussen LCD videowalls en LED videowalls / LED schermen.

  Wij van LED visuals B.V. hebben door de jaren heen gigantisch veel kennis opgebouwd op het gebied van LED technologie en de toepassing van LED schermen. Bij aanschaf van een LED scherm komt meer kijken dan alleen het type LED scherm en de geschikte maatvoering. Een goed LED scherm met een lange levensduur, optimale functionaliteiten en exclusief beeldkwaliteit, zorgt voor meer rendement dan een standaard LED scherm met beperkte opties die uiteindelijk het doel missen. Met onze kennis zorgen wij ervoor dat er voor elke situatie het optimale resultaat wordt behaald door middel van een exclusief opvallend LED scherm. Onze LED schermen zijn ten eerste zeer stabiel, maar zijn daarnaast ook nog eens extra opvallend door de High Colorfull rate en extreem krachtige helderheid.

  Daarnaast zijn onze LED schermen zeer scherp geprijsd ten opzichte van veel andere aanbieders. Wij kunnen de beste prijzen garanderen aangezien wij lage bedrijfskosten hebben en dus ook lage marges kunnen hanteren. Ook hebben wij directe contracten met de grootste fabrikanten. Wij zullen altijd te maken hebben met LED cowboys binnen deze branche die prijzen aanbieden waar wij niet tegenop kunnen. Dit heeft alles te maken met de kwaliteit dat aangeboden wordt en dit gaat ten koste van de levensduur, stabiliteit en beeldkwaliteit. Neem contact op met één van onze specialisten om hier meer toelichting over te krijgen.

  Wij plaatsen LED schermen door heel Nederland. In Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel, Assen, Groningen, Friesland en Flevoland. Van Haarlem, Den Haag, Middelburg, Utrecht, Den Bosch, Maastricht, Arnhem, Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden tot en met Lelystad. Ook werken wij regelmatig in België en Duitsland.