LED schermen voor gemeenten

LED schermen zorgen voor een hoge attentiewaarde, en
kunnen naast informatiedoeleinden ook toegepast
worden voor reclamedoeleinden.

City led voor gemeenten

De afgelopen jaren zijn gemeenten zich steeds meer gaan richten op digitale informatie LED schermen voor buiten. In veel plaatsen wordt hier al gebruik van gemaakt. LED schermen zorgen voor een hoge attentiewaarde, en kunnen naast informatiedoeleinden ook toegepast worden voor reclamedoeleinden. Lokale ondernemers kunnen door middel van gemeente LED schermen een grote doelgroep bereiken en dit kan een win-win situatie zijn voor beide partijen. Lokale ondernemers bereiken een grote groep potentiële klanten en de gemeente genereert een extra inkomstenbron door middel van één of meerdere LED schermen.

Voor gemeenten in Nederland en België biedt LED visuals B.V. een uniek, kosteloos en winstgevend concept.

  • LED visuals B.V. plaatst kosteloos Outdoor LED schermen in uw gemeente.
  • U wordt volledig ontzorgd. Wij verzorgen de financiering, de exploitatie, het onderhoud, eventueel schadeherstel en de verzekering van de LED schermen. De gemeente maakt geen kosten.
  • De gemeente kan kosteloos eigen informatiedoeleinden en boodschappen delen met haar burgers en bezoekers.
  • U genereert inkomsten! In overleg worden er afspraken gemaakt over de mogelijke opbrengsten en de winstverdeling hiervan tussen LED visuals B.V. en de gemeente.
  • Wij zorgen door de marketing om adverteerders aan te trekken.
  • Er worden A-categorie Pro serie LED schermen geplaatst met een hoge resolutie, hoge helderheid en duurzame levensduur.
  • Onze LED schermen verbruiken tot wel 40% minder stroom dan traditionele LED schermen, dus lage energiekosten.
  • Een lichtsensor in het LED scherm zorgt voor automatische afstemming van de lichtintensiteit op de omgeving.
  • Wij bieden u de kans om de middenstand in uw gemeente te ondersteunen. Onze LED schermen bieden kleine ondernemers de mogelijkheid tot adverteren in de buitenruimte.

LED visuals B.V. zorgt voor LED schermen met een unieke, strakke en professionele uitstraling welke goed aansluiten op de wensen en omgeving van de gemeente. De pixeldichtheid, afmeting en de constructie wordt in goed overleg ontworpen en gepresenteerd voordat de LED schermen geleverd worden. Wij bieden de nieuwste LED schermen aan met een zeer lage defecte rate, hoge helderheid en ultiem beeldkwaliteit.

Onze City LED schermen zijn leverbaar in 60 inch of 78 inch en hebben een zeer hoge resolutie. De City LED schermen zijn IP65 water- en weersbestendig en hufterproof. Met een City LED scherm straalt uw gemeente innovatie en professionaliteit uit. Onze City LED schermen kunnen eenvoudig gemonteerd worden aan lantaarnpalen of op een totem.

Onze Pro ODR series LED schermen zijn leverbaar in elke gewenste maatvoering en hebben een zeer hoge resolutie. De City LED schermen zijn IP65 water- en weersbestendig. De hoge helderheid en beeldkwaliteit zorgt voor een professionele uitstraling en hoge attentiewaarde.