INDOOR LED SCHERMEN

De Indoor LED schermen van LED visuals B.V. maken het mogelijk om op een innovatieve en opvallende wijze uw boodschap te visualiseren aan een groot publiek. Onze Indoor LED schermen zijn uitgevoerd met Ultra Colorful LED chips met een extreem hoge beeldkwaliteit. Hiermee garanderen wij naast de hoge kwaliteit van onze LED schermen, ook de hoogste attentiewaarde.

Pro SPX series

Pro IBX series

Q-Curved series

X-Board series

Pixel Pitch

Indoor LED schermen hebben in veel gevallen te maken met korte kijkafstanden, waardoor de pixeldichtheid een belangrijke rol speelt bij het bepalen van het juiste LED scherm. Met pixeldichtheid, oftewel de pixel pitch, wordt aangegeven hoe ver de LED beeldpunten uit elkaar staan van hart tot hart. Hoe korter kijkafstand, des ter kleiner de pixeldichtheid.

 

 Extreme High Colorfull SMD LED technology
 Geschikt voor 24/7 intensief gebruik
 Duurzame levensduur van 100.000 branduren
 Uitsluitend A-categorie componenten

 

Aangezien er voor indoor toepassingen meestal een fijne pixel pitch wordt toegepast, werken wij uitsluitend met de SMD LED technologie. Onze Indoor LED schermen hebben een pixel pitch vanaf 0.9mm tot 10mm. De innovatieve SMD LED chips die wij toepassen zijn voorzien van een extreem hoge Colorfull Rate met een lange levensduur. Op basis van de situatie en de toepassing van het LED scherm zullen wij samen met u de meest geschikte oplossing bedenken. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak bij u op locatie om de situatie te bekijken en bespreken. Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte op maat opgesteld.

Etalage LED schermen

Indoor LED schermen worden ook veel toegepast voor in etalages of achter het raam. Het LED scherm heeft dan te maken met direct zon- en daglicht. Onze Pro SPX Indoor LED schermen worden in dat geval voorzien van Ultra Bright LED chips met een krachtige helderheid.