TRANSPARANT

Led scherm voor etalages en raampuien

Transparant LED scherm kopen

Een transparant LED scherm brengt u raampui of etalage tot leven als een adembenemend spectakelstuk. Transparante LED schermen transformeren elk aanzicht tot een magisch schouwspel. Onze transparante LED schermen hebben een transparantie tot wel 85% zodat lichtinval in uw bedrijfsruimte van buitenaf niet beperkt wordt. Niet alleen de lichtinval is het grote voordeel van transparante LED schermen, ook zorgen de unieke transparante LED schermen ervoor dat voorbijgangers van buitenaf door het scherm naar binnen kunnen kijken. Onze transparante LED schermen hebben daarnaast een helderheid tot 7000 NITS, wat zorgt voor een zeer hoge attentiewaarde.

Een transparant LED scherm bestaat uit lichtmetalen strips van 4mm dik, wat het mogelijk maakt om door het transparante LED scherm heen te kijken. Van binnenuit zorgt dit voor voldoende lichtinval, en van de buitenzijde geeft dit het LED scherm een uniek 3D effect.

Daarnaast zijn de transparante LED schermen van LED visuals B.V. erg licht van gewicht, slechts 12KG per m², en daarmee eenvoudig en snel te monteren. Vrijwel elke afmeting en formaat is mogelijk. Door de hoge lichtopbrengst, in combinatie met het hoge transparantie niveau tot wel 85%, is het mogelijk prachtige decoraties te creëren zonder dat de achtergrond verloren gaat. Dit kan uiten in adembenemende 3D licht effecten en visuals.

Hoge transparantie

De hoge lichtopbrengst in combinatie met het hoge transparantie niveau tot wel 85%, is het mogelijk prachtige
decoraties te creëren zonder dat de achtergrond verloren gaat.

Maatwerk Transparant
Plug&Play Transparant

Onze Transparante LED schermen

Vanaf de binnenzijde geen beperkte daglicht inval

Van de buitenzijde een adembenemende 3D eyecatcher

Maximale attentiewaarde en bedrijfsinnovatie

Eenvoudig te montagen & licht van gewicht

Perfect leesbaar onder alle weersomstandigheden en hoeken

Er is geen vergunning nodig, aangezien het Indoor uitgevoerd wordt

Volledig onderhoudsvrij en een maximale levensduur

Waarom
LED visuals B.V.

dit zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om met
ons samen te werken

Advies op maat

Laat u deskundig adviseren door onze LED specialisten voor het juiste type LED scherm, de afmeting & Pixel Pitch.

Ontzorging van A tot Z

Laat u ontzorgen vanaf het vergunningstraject tot aan de after-service van uw LED scherm voor een probleemloss- en langdurig gebruik.

Specialist met kennis en ervaring

Ervaren op het gebied van producten, matertialen, installaties & constructies voor een vakbekwaam en maximaal eindresultaat.

Duurzame LED schermen

Uitsluitend gebruik van A-categorie componenten met een maximale levensduur & minimale gebruikerskosten (+ Energy-Saving voedingen).

Ultra Colorful beeldkwaliteit

Nieuwste Ultra Colorful LED chip technologie met een helderheid van 10.000 NITs, maximale attentiewaarde.

Grote voorraden

Met beschikking tot grote voorraden is in veel gevallen de doorlooptijd tot plaatsing van uw LED scherm binnen enkele weken.

Laagste prijsgarantie

Wij bewijzen al jaren de laagste LED scherm prijzen van de Benelux. Uiteraard is dit op basis van de kwaliteitseisen die gehanteerd worden.

Garantie tot 10 jaar

Op al onze duurzame LED schermen bieden wij complete all-in garanties aan en is er zelfs tot 10 jaar garantie uit te breiden.

Eigen monteurs

De montage, installatie en service wordt snel, vakbekwaam en professioneel uitgevoerd door echte LED scherm specialisten.

Onze Oplossingen

Vrijblijvend advies?

Maak nu een afspraak in onze showroom of op uw locatie

Spadesteek 12, 4131 MB Vianen    FAQ

    Veel Gestelde Vragen

    Menu