TRANSPARANT

Led scherm voor etalages en raampuien

Transparant LED scherm kopen

Een transparant LED scherm brengt u raampui of etalage tot leven als een adembenemend spectakelstuk. Transparante LED schermen transformeren elk aanzicht tot een magisch schouwspel. Onze transparante LED schermen hebben een transparantie tot wel 85% zodat lichtinval in uw bedrijfsruimte van buitenaf niet beperkt wordt. Niet alleen de lichtinval is het grote voordeel van transparante LED schermen, ook zorgen de unieke transparante LED schermen ervoor dat voorbijgangers van buitenaf door het scherm naar binnen kunnen kijken. Onze transparante LED schermen hebben daarnaast een helderheid tot 7000 NITS, wat zorgt voor een zeer hoge attentiewaarde.

Een transparant LED scherm bestaat uit lichtmetalen strips van 4mm dik, wat het mogelijk maakt om door het transparante LED scherm heen te kijken. Van binnenuit zorgt dit voor voldoende lichtinval, en van de buitenzijde geeft dit het LED scherm een uniek 3D effect.

Daarnaast zijn de transparante LED schermen van LED visuals B.V. erg licht van gewicht, slechts 12KG per m², en daarmee eenvoudig en snel te monteren. Vrijwel elke afmeting en formaat is mogelijk. Door de hoge lichtopbrengst, in combinatie met het hoge transparantie niveau tot wel 85%, is het mogelijk prachtige decoraties te creëren zonder dat de achtergrond verloren gaat. Dit kan uiten in adembenemende 3D licht effecten en visuals.

Hoge transparantie

De hoge lichtopbrengst in combinatie met het hoge transparantie niveau tot wel 85%, is het mogelijk prachtige
decoraties te creëren zonder dat de achtergrond verloren gaat.

Maatwerk Transparant
Plug&Play Transparant

Onze Transparante LED schermen

Vanaf de binnenzijde geen beperkte daglicht inval

Van de buitenzijde een adembenemende 3D eyecatcher

Maximale attentiewaarde en bedrijfsinnovatie

Eenvoudig te montagen & licht van gewicht

Perfect leesbaar onder alle weersomstandigheden en hoeken

Er is geen vergunning nodig, aangezien het Indoor uitgevoerd wordt

Volledig onderhoudsvrij en een maximale levensduur

Waarom
LED visuals B.V.

dit zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om met
ons samen te werken

Advies op maat

Laat u deskundig adviseren door onze LED specialisten voor het juiste type LED scherm, de afmeting & Pixel Pitch.

Ontzorging van A tot Z

Laat u ontzorgen vanaf het vergunningstraject tot aan de after-service van uw LED scherm voor een probleemloss- en langdurig gebruik.

Specialist met kennis en ervaring

Ervaren op het gebied van producten, matertialen, installaties & constructies voor een vakbekwaam en maximaal eindresultaat.

Duurzame LED schermen

Uitsluitend gebruik van A-categorie componenten met een maximale levensduur & minimale gebruikerskosten (+ Energy-Saving voedingen).

Ultra Colorful beeldkwaliteit

Nieuwste Ultra Colorful LED chip technologie met een helderheid van 10.000 NITs, maximale attentiewaarde.

Grote voorraden

Met beschikking tot grote voorraden is in veel gevallen de doorlooptijd tot plaatsing van uw LED scherm binnen enkele weken.

Laagste prijsgarantie

Wij bewijzen al jaren de laagste LED scherm prijzen van de Benelux. Uiteraard is dit op basis van de kwaliteitseisen die gehanteerd worden.

Garantie tot 10 jaar

Op al onze duurzame LED schermen bieden wij complete all-in garanties aan en is er zelfs tot 10 jaar garantie uit te breiden.

Eigen monteurs

De montage, installatie en service wordt snel, vakbekwaam en professioneel uitgevoerd door echte LED scherm specialisten.

Onze Oplossingen

Vrijblijvend advies?

Maak nu een afspraak in onze showroom of op uw locatie

Spadesteek 12, 4131 MB Vianen  FAQ

  Veel Gestelde Vragen

  Gezien de grote variatie in uitvoeringen en afmetingen, is elk project maatwerk. De prijzen zijn erg variabel per type LED scherm, maar bij LED visuals B.V. weet u in elk geval zeker dat u een kwalitatief hoog LED scherm aangeboden krijgt tegen de beste prijzen. Aangezien wij lage bedrijfskosten hebben met zeer scherpe contracten bij de grootste fabrikanten, kunnen wij de beste prijs garanderen.

  De levensduur van een LED scherm is afhankelijk de omgeving, toepassing maar vooral de kwaliteit van de LED technologie. Indien er rekening wordt gehouden met alle belangrijke mogelijke obstakels (vooral in outdoor situaties) en hierop goed wordt geanticipeerd, zal dit de levensduur van het LED scherm bevorderen. Wij hechten veel aandacht aan de kwaliteit van het LED scherm. Na de productie worden er uitgebreide aging-tests uitgevoerd: waterproof test, triltest, zouttest, helderheidstest etc. Pas nadat alles 100% functioneert, zorgen wij ervoor dat het LED scherm geplaatst wordt. Omdat wij hier zoveel waarde aan hechten, is de gemiddelde levensduur van onze LED schermen 8 tot 10 jaar, en in sommige gevallen zelfs nog langer! Bij LED is het wel het geval dat de helderheid elk jaar achteruit gaat. Indien er een hoge kwaliteit LED wordt toegepast, zal het intensiteit verlies minimaal zijn. Bij research naar LED schermen komt u ongetwijfeld de term ‘100.000 branduren’ tegen. Dit wordt standaard bij elk type LED aangegeven, zelfs bij de LED brands die dit niet kunnen garanderen.

  Voorheen was dit wel het geval. Tegenwoordig zijn de meeste LED schermen die wij aanbieden compleet onderhoudsvrij. Jaarlijkse onderhoudscontracten zijn dus overbodig, en dit bespaard een hoop geld. Een duur service contract afsluiten is bij ons ook overbodig. Wij bieden namelijk een kosteloos servicecontract aan bij aanschaf van elk LED scherm!

  Voor elke situatie en toepassing zijn er verschillende type LED schermen die toegepast kunnen worden. Laat u door een van onze specialisten vrijblijvend informeren betreft de mogelijkheden. Wij zorgen voor een uitstekend advies voor elke situatie. De geschikte uitvoering, pixel pitch, softwaresysteem, montage etc. wordt in goed overleg met de klant bepaald.

  DIP staat voor Direct In-line Package en SMD staat voor Surface Mounted Diode. Het grootste verschil tussen beide LED types is dat DIP bestaat uit 3 individuele pixels (Rood, Groen, Blauw) en SMD is een LED chip met deze 3 kleuren in één. Met de SMD LED technologie is het mogelijk om een fijnere pixel pitch te generen. Daarom wordt de SMD LED technologie ook voornamelijk voor indoor LED schermen toegepast. DIP heeft daarin tegen een hogere helderheid, en is meer geschikte voor outdoor LED schermen.

  LED schermen hebben verschillende benamingen. Voorbeelden hiervan zijn: LED display, LED billboard, LED wall, LED videowall, LED reclamebord, LED video scherm, LED video display etc. Wij krijgen veel vragen of het bij deze benamingen gaat om hetzelfde product. Het antwoord is Ja. Een LED scherm is dus hetzelfde als een LED display of LED wall. Elk bedrijf gebruikt zijn eigen term, maar uiteindelijk gaat het om hetzelfde product. Er is wel een verschil tussen LCD videowalls en LED videowalls / LED schermen.

  Wij van LED visuals B.V. hebben door de jaren heen gigantisch veel kennis opgebouwd op het gebied van LED technologie en de toepassing van LED schermen. Bij aanschaf van een LED scherm komt meer kijken dan alleen het type LED scherm en de geschikte maatvoering. Een goed LED scherm met een lange levensduur, optimale functionaliteiten en exclusief beeldkwaliteit, zorgt voor meer rendement dan een standaard LED scherm met beperkte opties die uiteindelijk het doel missen. Met onze kennis zorgen wij ervoor dat er voor elke situatie het optimale resultaat wordt behaald door middel van een exclusief opvallend LED scherm. Onze LED schermen zijn ten eerste zeer stabiel, maar zijn daarnaast ook nog eens extra opvallend door de High Colorfull rate en extreem krachtige helderheid.

  Daarnaast zijn onze LED schermen zeer scherp geprijsd ten opzichte van veel andere aanbieders. Wij kunnen de beste prijzen garanderen aangezien wij lage bedrijfskosten hebben en dus ook lage marges kunnen hanteren. Ook hebben wij directe contracten met de grootste fabrikanten. Wij zullen altijd te maken hebben met LED cowboys binnen deze branche die prijzen aanbieden waar wij niet tegenop kunnen. Dit heeft alles te maken met de kwaliteit dat aangeboden wordt en dit gaat ten koste van de levensduur, stabiliteit en beeldkwaliteit. Neem contact op met één van onze specialisten om hier meer toelichting over te krijgen.

  Wij plaatsen LED schermen door heel Nederland. In Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel, Assen, Groningen, Friesland en Flevoland. Van Haarlem, Den Haag, Middelburg, Utrecht, Den Bosch, Maastricht, Arnhem, Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden tot en met Lelystad. Ook werken wij regelmatig in België en Duitsland.