Info@led-visuals.nl

+31(0)347-345032

TRANSPARANTE LED SCHERMEN

Glass LED schermen oftewel transparante LED schermen transformeren elk aanzicht tot een magisch schouwspel. Onze LED schermen hebben een transparantie tot wel 85% zodat de lichtinval in uw bedrijfsruimte van buitenaf niet beperkt wordt. Maar niet alleen de lichtinval is het grote voordeel van transparante LED schermen, ook zorgen de unieke transparante LED schermen ervoor dat voorbijgangers van buitenaf door het scherm naar binnen kunnen kijken. Onze transparante LED schermen hebben daarnaast een helderheid tot 7000 NITS.

Plug&Play Pro TPX series

Customized Pro TPX series

Hoge transparantie

De hoge lichtopbrengst in combinatie met het hoge transparantie niveau tot wel 85%, is het mogelijk prachtige decoraties te creëren zonder dat de achtergrond verloren gaat. Dit kan uiten in adembenemende 3D licht effecten en visuals.

Content Management Systeem

Door middel van het geavanceerde Content Management Systeem kunnen beelden op een eenvoudige en snelle wijze worden vormgegeven door het gebruik van opvallende videobeelden en advertentiecontent. Onze transparante led schermen zijn inmiddels een zeer populair instrument om diverse decoraties te verfraaien, zoals concerten, TV shows, studio’s, bedrijfspanden, beurzen en discotheken.