LED SCHERM KOPEN

Duurzame LED schermen met een krachtige
attentie waarde en een maximale levensduur

Duurzaamheid

Het aanschaffen van een LED scherm is een forse investering waar u langdurig en probleemloos gebruik van wilt maken. Met de zeer uiteenlopende kwaliteitsklassen binnen de Europese markt, is het van groot belang om de juiste keuze te maken…

Flexibiliteit

U overweegt een LED scherm te kopen, en daar blijkt later toch meer bij komen kijken dan u in eerste instantie had verwacht. Bij LED visuals B.V. bent u aan het juiste adres, waarbij het volledige traject van A tot Z voor u uit handen wordt genomen.

Efficiëntie

Een LED scherm kopen tegen gegarandeerd de laagste prijzen van Nederland en België, doet u bij ons. Dit kunnen wij garanderen om redenen het volgende;LED visuals B.V. is met een klein team van 6 LED specialisten al ruim 10 jaar een betrouwbare partner op het gebied van LED schermen.

Onze Diensten

Onze LED oplossingen

LED scherm kopen?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze LED specialisten

Waarom LED visuals B.V.

Met genoeg kennis en ervaring kunnen wij voor elke wenst een gepaste maatwerkoplossing aanbieden. Een LED scherm leasen voor uw bedrijfsgevel of voor langs een A-locatie? Of wenst u een Custom Design LED scherm te leasen? Voor kleine en grote oppervlaktes en voor binnen en buiten LED schermen. Wij zorgen voor een geschikte oplossing met een maximale impact. Een LED scherm leasen bij LED visuals B.V. heeft de volgende voordelen:

Tot 10 jaar garantie op een LED scherm

Lager energieverbruik en langere levensduur

LED technologie met een Ultra Colorful beeldkwaliteit

Kleurvast met een minimaal intensiteitsverlies

Geschikt voor intensieve 24/7 toepassing

Onze Oplossingen

Menu