Over ons

LED visuals B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren
en monteren van Indoor en Outdoor LED schermen in elk
gewenst formaat.

Over ons

LED visuals B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en monteren van Indoor en Outdoor LED schermen in elk gewenst formaat. Ons team van LED specialisten met ruim 10 jaar ervaring, kunnen de klant voorzien van advies op maat en uitstekende service. Wij stellen hoge eisen aan de techniek en kwaliteit van onze LED schermen, waardoor onze kracht ligt in een hoge beeldkwaliteit, lange levensduur en een zeer lage storingsrate. Daarnaast garanderen wij de hoogste attentiewaarde met de innovatieve Ultra Colorful LED technologie. Ons Research en Development team draagt in samenwerking met de grootste LED fabrikanten zorg voor de extreem hoge kwaliteit en innovatie van onze producten.

Onze werkwijze

Wij zijn ons er van bewust dat er bij de aanschaf van een LED scherm veel komt kijken en daarom bieden wij de mogelijkheid om het gehele traject van A tot Z te begeleiden volgens uw wensen. Wenst u een LED scherm aan te schaffen? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek om alle wensen en mogelijkheden door te nemen. Vervolgens werken wij dit intern verder uit en wordt er een complete offerte opgesteld. Als u met ons aan de slag gaat, weet u vanaf het begin waar u aan toe bent.

LED scherm huren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
of neem contact op met één van onze LED specialisten

Showroom

Wij beschikken over een showroom waar onze Indoor en Outdoor LED schermen tentoon worden gesteld, gevestigd in Vianen. Wanneer u in de mogelijkheid bent om onze showroom te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard.

Een bezoek aan de showroom heeft de volgende voordelen

U krijgt altijd een persoonlijk advies op maat

U krijgt beeld van hoe wij te werk gaan

Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte

U krijgt beeld welke kwaliteitsklasse wij hanteren

Daarnaast is het ook mogelijk dat één van onze LED specialisten bij u op locatie langs komt. In dat geval hebben wij direct inzicht in de situatie en locatie van het LED scherm. Na ons bezoek zorgen wij ook in dit geval dat de vrijblijvende offerte binnen 24 uur binnen is.

Verkoop en verhuur

Naast de verkoop van LED schermen, bent u ook voor de verhuur aan het juiste adres bij LED visuals B.V. Wij beschikken over een zeer breed assortiment modulaire LED schermen en mobiele LED schermen. Meer informatie over onze verhuur LED schermen vindt u hier. Meer informatie over onze verkoop LED schermen vindt u hier.