MONTAGE & INSTALLATIE

LED schermen worden opgebouwd uit modulaire LED panelen die naadloos aan elkaar bevestigd worden in een aluminium kabinet. Deze kabinetten worden vervolgens vastgezet in een maatwerk constructie door onze gespecialiseerde installateurs. Op basis van de situatie zal in overleg met de klant de meest geschikte oplossing worden bedacht. Vervolgens zetten onze installateurs het idee om naar een vakkundige afwerking. Kwaliteit en veiligheid staat hierbij ten alle tijden voorop.

IMG_9562

Pas als alles perfect is gemonteerd, zijn onze installateurs tevreden. Naast de montage van het LED scherm, dragen onze installateurs ook zorg aan de installatie en configuratie van het complete LED scherm. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van visuele lichtreclame kunnen wij de klant voorzien van uitstekende service, kwaliteit en gemak. De oplevering van het LED scherm wordt door de klant bepaald. Voor ons zijn tijdstippen buiten kantooruren geen enkel probleem. Hier zijn wij erg flexibel in.

Montage

Installatie

Configuratie

Uiteindelijk wordt er door één van onze installateurs ook nog een uitgebreide softwaretraining gegeven. Alle in- en outs van het bijgeleverde systeem worden hierin toegelicht. Wij werken met het softwaresysteem Novastar. Dit is het meest geavanceerde systeem dat voor LED schermen wordt toegepast met een eenvoudig bedieningsgemak. Uiteraard zijn wij ten alle tijden beschikbaar voor eventuele vragen.

Constructie

In de meeste gevallen is er voor een LED scherm een constructie nodig. Dit kan een gevelconstructie, dakconstructie, zwevende constructie of mastconstructie zijn. In overleg met de klant wordt bepaald welke mogelijkheden er toegepast kunnen worden. Vanzelfsprekend zorgt LED visuals B.V. voor advies en een professionele oplossing. Wij werken nauw samen met enkele constructeurs die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van maatwerkconstructies. Hierdoor kunnen onze LED schermen moeiteloos worden bevestigd aan masten, zuilen of gebouwen. Iedere denkbare situatie is mogelijk.

 

De constructie voor uw project wordt in samenspraak met u ontworpen.
Na overeenkomst van het systeem, materialen en ontwerp wordt de constructie bij onze vakkundige constructeur gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met de beste materialen. Geen enkel project is te groot, te klein of te complex voor onze technische mensen. Of het nu gaat om een LED scherm van 100 m² of om een customized LED kubus, elk project wordt met de grootste zorg en nauwkeurigheid behandeld.

 

Het komt regelmatig voor dat klanten zelf kiezen om de constructie te laten maken bij een lokale constructeur. Hier zijn wij heel flexibel in. Indien u overweegt zelf de constructie te willen verzorgen, zullen wij de complete maattekeningen van het LED scherm aanleveren zodat elke constructeur hier een gewenste constructie voor kan bedenken.

19512578_10209116361893336_116390870_n
19550887_10209116361733332_127469816_n
19549435_10209116361173318_1996536712_o