Info@led-visuals.nl

+31(0)347-345032

DIGITALE LED SCOREBORDEN

Vanuit een samenwerking met een softwarespecialist, bieden wij een uniek ontwikkeld score softwaresysteem aan, welke eenvoudig, snel, flexibel en betrouwbaar is in het gebruik. Vormgegeven in de huisstijl van de klant en opgemaakt in de exacte resolutie van een LED scherm (native resolutie), zorgen wij voor het beste en scherpste resultaat. Onder andere de KNVB, verschillende Eredivisieclubs en amateurverenigingen maken hier al gebruik van.

 

Het grootste voordeel van een interactief digitaal LED scorebord scherm, is dat de investering in veel gevallen snel terug verdient kan worden door middel van het geïntegreerde advertentieplatform binnen de software. Hiermee kunnen adverteerders en sponsoren ruimte huren om hun advertenties op te plaatsen.

Pro ODR LED schermen

De scoresoftware in combinatie met onze kwalitatieve en duurzame Pro ODR LED schermen, vormen een compleet totaalpakket met ongekende mogelijkheden. De Pro ODR Outdoor LED schermen van LED visuals B.V. maken het mogelijk om op een innovatieve en opvallende wijze uw boodschap te visualiseren aan een groot publiek. Onze LED schermen zijn uitgevoerd met Ultra Colorful LED chips met een extreem krachtige helderheid. Hiermee garanderen wij naast de hoge kwaliteit van onze LED schermen, ook de hoogste attentiewaarde