Info@led-visuals.nl

+31(0)347-345032

MODULAIRE LED SCHERMEN

LED visuals B.V. biedt naast de verhuur van modulaire LED schermen, ook modulaire LED schermen te koop aan. Aangezien wij uitsluitend A-categorie componenten toepassen, zijn onze modulaire LED schermen geschikt voor intensief 24/7 gebruik en kunnen dus ook toegepast worden voor vaste installaties voor zowel binnen als buiten. Onze modulaire, oftewel rental LED schermen zijn zeer eenvoudig op- en af te bouwen en bestaan uit losse plug & play panelen van 500 x 500mm en 1000 x 500 mm.

Indoor Pro SPX Series

Outdoor Pro SPX Series

De kracht van modulaire LED schermen

Modulaire LED schermen, oftewel Rental LED schermen zijn ideaal voor evenementen en beur-zen. Modulaire LED schermen zijn op- en af te bouwen in elke gewenste vorm en maatvoering. Door middel van het eenvoudige plug & play kliksysteem kan een LED scherm van bijvoorbeeld 12 m² binnen 15 minuten zijn opgebouwd. Onze Pro SPX series zijn LED panelen van 500 x 500 mm of 1000 x 500 mm. Deze kabinetten kunnen zowel in de hoogte als breedte naadloos worden opgebouwd als één geheel.

 

 Extreme High Colorfull SMD LED technology
 Geschikt voor 24/7 intensief gebruik
 Duurzame levensduur van 100.000 branduren
 Uitsluitend A-categorie componenten

Indoor Pro SPX Series

Onze Pro SPX series zijn compleet geluidloos zonder inwendig ventilatiesysteem. De Indoor uitvoeringen hebben een IP31 certificering en dus uitsluitend voor binnen gebruik. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit componenten met een stabiele lange levensduur. De Ultra Colorful SMD+ LED technologie heeft een maximale helderheid van 2.500 NITs.

Outdoor Pro SPX Series

De Outdoor uitvoeringen hebben zowel aan de front- als achterzijde een IP65 certificering en zijn geschikt voor in alle weersomstandigheden. Er wordt gebruik uitsluitend gemaakt van hoogwaardige kwaliteit componenten met een stabiele lange levensduur. De Ultra Colorful SMD+ LED technologie heeft een maximale helderheid van 7.000 NITs.