LED SCHERM LEASEN

Duurzame LED schermen met een krachtige
attentiewaarde en een maximale levensduur

Led scherm leasen

LED visuals B.V. biedt naast de verkoop en verhuur van LED schermen, ook de mogelijkheid tot lease aan. In veel gevallen kan het leasen van een LED scherm een zeer interessante optie zijn. Of het nu gaat om een klein LED scherm of een gigantische LED wall, wij bieden de klant ten alle tijden een scherp voorstel met de laagste lease tarieven van Nederland.

Voor al onze Indoor en Outdoor LED schermen bieden wij leasemogelijkheden aan. Het aanvragen van een vrijblijvende lease offerte is eenvoudig en binnen 24 uur ontvangt u van ons een compleet voorstel. Het is mogelijk om te kiezen voor verschillende lease opties en looptijden van 24, 36, 48 of 60 maanden.

Voor veel bedrijven is leasing nu al een vast onderdeel van hun financieringsstrategie. Maar welke voordelen biedt het leasen van een LED scherm precies?

Het helpt liquiditeit te behouden. Leasing spaart het eigen vermogen en versterkt de kredietwaardigheid tegenover de huisbank, want een goed presterende en kwalitatief LED scherm heeft zijn prijs. Dit kost liquiditeit en moeilijk te verkrijgen bank- of leverancierskredieten. Leasing heeft daarentegen geen invloed op uw kredietruimte bij financiële dienstverleners en belast uw balans ook niet. Daarnaast worden LED schermen vaak ingezet als verdienmodel. Het is dus mogelijk om met de inkomsten van het verdienmodel maandelijks de lease van het LED scherm af te betalen.

In het kort

  • U kunt bij ons al leasen vanaf € 1500,-
  • Feitelijke huurovereenkomst, dus geen eigen investering
  • Geen aantasting van uw liquiditeiten, ook niet voor de BTW
  • Economisch risico van het object bij leasemaatschappij
  • Vast bedrag per maand inclusief rente en aflossing
  • Een professionele LED scherm is direct binnen handbereik

Hoe gaat het in zijn werk?

Om een leaseaanvraag in te dienen, hebben we onderstaande gegevens nodig:

  • Productinformatie
  • Investeringsbedrag
  • Gewenste looptijd
  • Uw bedrijfsgegevens (incl. KVK nummer indien aanwezig)

Eigenaar worden is mogelijk

Na afloop van de leasetermijn kunt u besluiten afstand te doen van het LED scherm, het huurcontract door te laten lopen, of voor een eenmalig bedrag ter grootte van 5% van de totale investering over te nemen; waarna u volledig eigenaar wordt van het geleasde LED scherm.

Administratiekosten

Per lease overeenkomst wordt een eenmalig bedrag van € 82,50 excl. BTW aan administratiekosten in rekening gebracht.

Onze Diensten

Onze LED oplossingen

Waarom LED visuals B.V.

Met genoeg kennis en ervaring kunnen wij voor elke wenst een gepaste maatwerkoplossing aanbieden. Een LED scherm leasen voor uw bedrijfsgevel of voor langs een A-locatie? Of wenst u een Custom Design LED scherm te leasen? Voor kleine en grote oppervlaktes en voor binnen en buiten LED schermen. Wij zorgen voor een geschikte oplossing met een maximale impact. Een LED scherm leasen bij LED visuals B.V. heeft de volgende voordelen:

Tot 10 jaar garantie op een LED scherm

Lager energieverbruik en langere levensduur

LED technologie met een Ultra Colorful beeldkwaliteit

Kleurvast met een minimaal intensiteitsverlies

Geschikt voor intensieve 24/7 toepassing

Led scherm leasen?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of
neem contact op met één van onze LED specialisten

Onze Oplossingen