Mobiel led scherm
kopen

Een mobiel LED scherm op elke gewenste locatie &
moment eenvoudig en snel inzetten

SNELLE OFFERTE EN LEVERING

Binnen 1 werkdag een offerte ontvangen

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Op basis van onze kwaliteitseisen

KANT-EN-KLARE OPLOSSINGEN

Professionele mobiele LED trailers

Mobiele LED schermen

Wenst u een mobiel LED scherm aan te schaffen? Ook daarvoor bent u bij LED visuals B.V. aan het juiste adres. Naast de verhuur van onze mobiele LED schermen, verkopen wij deze ook. Wij zijn al ruim 8 jaar bekend in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van mobiele LED trailers en hebben dus voldoende ervaring om een stabiele, kwalitatieve en duurzame LED trailer te bouwen voor definitieve 24/7 toepassing.

Wij bouwen mobiele LED schermen vanaf 3m² tot 6m², volledig voorzien van de meest innovatieve technieken en materialen. Mobiele LED schermen tot 21m² worden gebouwd op een aanhangwagen, en boven dit formaat worden er volledige trailers toegepast.

Een mobiel LED scherm is er in elke prijsklasse, aangezien wij precies bouwen volgens de wensen van de klant. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het mobiele LED scherm te voorzien van een manuele mast of een hydraulische mast. Hetzelfde geldt voor de stempelpoten en de 360 graden draaikrans. De trailer kan volledig in kleur naar keuze worden gepoedercoat en worden voorzien van windsensoren.

LED scherm op aanhangwagen

Onze mobiele LED aanhangwagen / trailers worden voorzien van kwalitatieve en duurzame Pro ODR Outdoor LED schermen, of indien er een HD resolutie is gewenst, van onze modulaire Pro SPX Outdoor LED schermen.

Met onze Pro series bent u verzekerd van een kwalitatieve oplossing met talloze voordelen. Al onze Pro series worden uitgevoerd met de meest duurzame componenten. Hiermee zijn alle componenten geschikt voor 24/7 toepassing, weers-, tril- en schokbestendig.

Daarnaast zijn onze Pro series voorzien van een Ultra Colorful beeldkwaliteit met een extra krachtige helderheid en kleurencontrast. Ook bij direct dag- en zonlicht blijft het LED scherm uitstekend zichtbaar. Met deze innovatieve techniek bereiken onze mobiele LED schermen de maximale attentiewaarde.

Mobiele LED schermen op een aanhangwagen of trailer

Duurzame componenten voor intensieve 24/7 toepassing

Kant-en-klare systemen geschikt voor 3m² tot 60m²

Krachtige helderheid met een Ultra Colorful beeldkwaliteit

Trailers en constructies in eigen productie – lage prijsgarantie

Energy saving, compleet frontservice en onderhoudsvrij

Waarom
LED visuals B.V.

dit zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om met
ons samen te werken

Advies op maat

Laat u deskundig adviseren door onze LED specialisten voor het juiste type LED scherm, de afmeting & Pixel Pitch.

Ontzorging van A tot Z

Laat u ontzorgen vanaf het vergunningstraject tot aan de after-service van uw LED scherm voor een probleemloss- en langdurig gebruik.

Specialist met kennis en ervaring

Ervaren op het gebied van producten, matertialen, installaties & constructies voor een vakbekwaam en maximaal eindresultaat.

Duurzame LED schermen

Uitsluitend gebruik van A-categorie componenten met een maximale levensduur & minimale gebruikerskosten (+ Energy-Saving voedingen).

Ultra Colorful beeldkwaliteit

Nieuwste Ultra Colorful LED chip technologie met een helderheid van 10.000 NITs, maximale attentiewaarde.

Grote voorraden

Met beschikking tot grote voorraden is in veel gevallen de doorlooptijd tot plaatsing van uw LED scherm binnen enkele weken.

Laagste prijsgarantie

Wij bewijzen al jaren de laagste LED scherm prijzen van de Benelux. Uiteraard is dit op basis van de kwaliteitseisen die gehanteerd worden.

Garantie tot 10 jaar

Op al onze duurzame LED schermen bieden wij complete all-in garanties aan en is er zelfs tot 10 jaar garantie uit te breiden.

Eigen monteurs

De montage, installatie en service wordt snel, vakbekwaam en professioneel uitgevoerd door echte LED scherm specialisten.

Onze Oplossingen

Vrijblijvend advies?

Maak nu een afspraak in onze showroom of op uw locatie

Spadesteek 12, 4131 MB Vianen  FAQ

  Veel Gestelde Vragen

  Gezien de grote variatie in uitvoeringen en afmetingen, is elk project maatwerk. De prijzen zijn erg variabel per type LED scherm, maar bij LED visuals B.V. weet u in elk geval zeker dat u een kwalitatief hoog LED scherm aangeboden krijgt tegen de beste prijzen. Aangezien wij lage bedrijfskosten hebben met zeer scherpe contracten bij de grootste fabrikanten, kunnen wij de beste prijs garanderen.

  De levensduur van een LED scherm is afhankelijk de omgeving, toepassing maar vooral de kwaliteit van de LED technologie. Indien er rekening wordt gehouden met alle belangrijke mogelijke obstakels (vooral in outdoor situaties) en hierop goed wordt geanticipeerd, zal dit de levensduur van het LED scherm bevorderen. Wij hechten veel aandacht aan de kwaliteit van het LED scherm. Na de productie worden er uitgebreide aging-tests uitgevoerd: waterproof test, triltest, zouttest, helderheidstest etc. Pas nadat alles 100% functioneert, zorgen wij ervoor dat het LED scherm geplaatst wordt. Omdat wij hier zoveel waarde aan hechten, is de gemiddelde levensduur van onze LED schermen 8 tot 10 jaar, en in sommige gevallen zelfs nog langer! Bij LED is het wel het geval dat de helderheid elk jaar achteruit gaat. Indien er een hoge kwaliteit LED wordt toegepast, zal het intensiteit verlies minimaal zijn. Bij research naar LED schermen komt u ongetwijfeld de term ‘100.000 branduren’ tegen. Dit wordt standaard bij elk type LED aangegeven, zelfs bij de LED brands die dit niet kunnen garanderen.

  Voorheen was dit wel het geval. Tegenwoordig zijn de meeste LED schermen die wij aanbieden compleet onderhoudsvrij. Jaarlijkse onderhoudscontracten zijn dus overbodig, en dit bespaard een hoop geld. Een duur service contract afsluiten is bij ons ook overbodig. Wij bieden namelijk een kosteloos servicecontract aan bij aanschaf van elk LED scherm!

  Voor elke situatie en toepassing zijn er verschillende type LED schermen die toegepast kunnen worden. Laat u door een van onze specialisten vrijblijvend informeren betreft de mogelijkheden. Wij zorgen voor een uitstekend advies voor elke situatie. De geschikte uitvoering, pixel pitch, softwaresysteem, montage etc. wordt in goed overleg met de klant bepaald.

  DIP staat voor Direct In-line Package en SMD staat voor Surface Mounted Diode. Het grootste verschil tussen beide LED types is dat DIP bestaat uit 3 individuele pixels (Rood, Groen, Blauw) en SMD is een LED chip met deze 3 kleuren in één. Met de SMD LED technologie is het mogelijk om een fijnere pixel pitch te generen. Daarom wordt de SMD LED technologie ook voornamelijk voor indoor LED schermen toegepast. DIP heeft daarin tegen een hogere helderheid, en is meer geschikte voor outdoor LED schermen.

  LED schermen hebben verschillende benamingen. Voorbeelden hiervan zijn: LED display, LED billboard, LED wall, LED videowall, LED reclamebord, LED video scherm, LED video display etc. Wij krijgen veel vragen of het bij deze benamingen gaat om hetzelfde product. Het antwoord is Ja. Een LED scherm is dus hetzelfde als een LED display of LED wall. Elk bedrijf gebruikt zijn eigen term, maar uiteindelijk gaat het om hetzelfde product. Er is wel een verschil tussen LCD videowalls en LED videowalls / LED schermen.

  Wij van LED visuals B.V. hebben door de jaren heen gigantisch veel kennis opgebouwd op het gebied van LED technologie en de toepassing van LED schermen. Bij aanschaf van een LED scherm komt meer kijken dan alleen het type LED scherm en de geschikte maatvoering. Een goed LED scherm met een lange levensduur, optimale functionaliteiten en exclusief beeldkwaliteit, zorgt voor meer rendement dan een standaard LED scherm met beperkte opties die uiteindelijk het doel missen. Met onze kennis zorgen wij ervoor dat er voor elke situatie het optimale resultaat wordt behaald door middel van een exclusief opvallend LED scherm. Onze LED schermen zijn ten eerste zeer stabiel, maar zijn daarnaast ook nog eens extra opvallend door de High Colorfull rate en extreem krachtige helderheid.

  Daarnaast zijn onze LED schermen zeer scherp geprijsd ten opzichte van veel andere aanbieders. Wij kunnen de beste prijzen garanderen aangezien wij lage bedrijfskosten hebben en dus ook lage marges kunnen hanteren. Ook hebben wij directe contracten met de grootste fabrikanten. Wij zullen altijd te maken hebben met LED cowboys binnen deze branche die prijzen aanbieden waar wij niet tegenop kunnen. Dit heeft alles te maken met de kwaliteit dat aangeboden wordt en dit gaat ten koste van de levensduur, stabiliteit en beeldkwaliteit. Neem contact op met één van onze specialisten om hier meer toelichting over te krijgen.

  Wij plaatsen LED schermen door heel Nederland. In Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel, Assen, Groningen, Friesland en Flevoland. Van Haarlem, Den Haag, Middelburg, Utrecht, Den Bosch, Maastricht, Arnhem, Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden tot en met Lelystad. Ook werken wij regelmatig in België en Duitsland.