Mobiel led scherm
kopen

Een mobiel LED scherm op elke gewenste locatie &
moment eenvoudig en snel inzetten

SNELLE OFFERTE EN LEVERING

Binnen 1 werkdag een offerte ontvangen

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Op basis van onze kwaliteitseisen

KANT-EN-KLARE OPLOSSINGEN

Professionele mobiele LED trailers

Mobiele LED schermen

Wenst u een mobiel LED scherm aan te schaffen? Ook daarvoor bent u bij LED visuals B.V. aan het juiste adres. Naast de verhuur van onze mobiele LED schermen, verkopen wij deze ook. Wij zijn al ruim 8 jaar bekend in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van mobiele LED trailers en hebben dus voldoende ervaring om een stabiele, kwalitatieve en duurzame LED trailer te bouwen voor definitieve 24/7 toepassing.

Wij bouwen mobiele LED schermen vanaf 3m² tot 6m², volledig voorzien van de meest innovatieve technieken en materialen. Mobiele LED schermen tot 21m² worden gebouwd op een aanhangwagen, en boven dit formaat worden er volledige trailers toegepast.

Een mobiel LED scherm is er in elke prijsklasse, aangezien wij precies bouwen volgens de wensen van de klant. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het mobiele LED scherm te voorzien van een manuele mast of een hydraulische mast. Hetzelfde geldt voor de stempelpoten en de 360 graden draaikrans. De trailer kan volledig in kleur naar keuze worden gepoedercoat en worden voorzien van windsensoren.

LED scherm op aanhangwagen

Onze mobiele LED aanhangwagen / trailers worden voorzien van kwalitatieve en duurzame Pro ODR Outdoor LED schermen, of indien er een HD resolutie is gewenst, van onze modulaire Pro SPX Outdoor LED schermen.

Met onze Pro series bent u verzekerd van een kwalitatieve oplossing met talloze voordelen. Al onze Pro series worden uitgevoerd met de meest duurzame componenten. Hiermee zijn alle componenten geschikt voor 24/7 toepassing, weers-, tril- en schokbestendig.

Daarnaast zijn onze Pro series voorzien van een Ultra Colorful beeldkwaliteit met een extra krachtige helderheid en kleurencontrast. Ook bij direct dag- en zonlicht blijft het LED scherm uitstekend zichtbaar. Met deze innovatieve techniek bereiken onze mobiele LED schermen de maximale attentiewaarde.

Mobiele LED schermen op een aanhangwagen of trailer

Duurzame componenten voor intensieve 24/7 toepassing

Kant-en-klare systemen geschikt voor 3m² tot 60m²

Krachtige helderheid met een Ultra Colorful beeldkwaliteit

Trailers en constructies in eigen productie – lage prijsgarantie

Energy saving, compleet frontservice en onderhoudsvrij

Waarom
LED visuals B.V.

dit zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om met
ons samen te werken

Advies op maat

Laat u deskundig adviseren door onze LED specialisten voor het juiste type LED scherm, de afmeting & Pixel Pitch.

Ontzorging van A tot Z

Laat u ontzorgen vanaf het vergunningstraject tot aan de after-service van uw LED scherm voor een probleemloss- en langdurig gebruik.

Specialist met kennis en ervaring

Ervaren op het gebied van producten, matertialen, installaties & constructies voor een vakbekwaam en maximaal eindresultaat.

Duurzame LED schermen

Uitsluitend gebruik van A-categorie componenten met een maximale levensduur & minimale gebruikerskosten (+ Energy-Saving voedingen).

Ultra Colorful beeldkwaliteit

Nieuwste Ultra Colorful LED chip technologie met een helderheid van 10.000 NITs, maximale attentiewaarde.

Grote voorraden

Met beschikking tot grote voorraden is in veel gevallen de doorlooptijd tot plaatsing van uw LED scherm binnen enkele weken.

Laagste prijsgarantie

Wij bewijzen al jaren de laagste LED scherm prijzen van de Benelux. Uiteraard is dit op basis van de kwaliteitseisen die gehanteerd worden.

Garantie tot 10 jaar

Op al onze duurzame LED schermen bieden wij complete all-in garanties aan en is er zelfs tot 10 jaar garantie uit te breiden.

Eigen monteurs

De montage, installatie en service wordt snel, vakbekwaam en professioneel uitgevoerd door echte LED scherm specialisten.

Onze Oplossingen

Vrijblijvend advies?

Maak nu een afspraak in onze showroom of op uw locatie

Spadesteek 12, 4131 MB Vianen    FAQ

    Veel Gestelde Vragen

    Menu