Onze werkwijze

De volledige ontzorging van LED visuals B.V. tijdens het
traject, leidt tot een weloverwogen eindresultaat.

SNELLE OFFERTE EN LEVERING

Binnen 1 werkdag een offerte ontvangen

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Op basis van onze kwaliteitseisen

VOOR ELKE TOEPASSING

Voor elke wens bieden wij een oplossing

Over ons

LED visuals B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen, adviseren, leveren, monteren en services van indoor en outdoor LED schermen voor elke gewenste toepassing. Wij zitten centraal gevestigd in Vianen, Utrecht, en zo altijd dicht bij onze klanten. Ons team bestaat uit 6 passie gedreven LED specialisten met enorme kennis ervaring, om onze klanten te voorzien van advies op maat en uitstekende service.

Wij stellen hoge eisen aan de techniek en kwaliteit van onze LED schermen, waardoor onze kracht ligt in een hoge beeldkwaliteit, lange levensduur en een zeer lage storingsrate. Daarnaast garanderen wij de hoogste attentiewaarde met de innovatieve Ultra Colorful LED technologie. Ons Research en Development team draagt in samenwerking met de grootste LED fabrikanten zorg voor de extreem hoge kwaliteit en innovatie van onze producten.

Onze werkwijze

LED schermen kunnen voor zeer uiteenlopende doeleinden worden toegepast. In overleg met de klant brengen wij in kaart wat de exacte doelstelling van het LED scherm is. Wij komen vrijblijvend op locatie langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden met u door te nemen. Op basis van de omgeving en de toepassing, wordt de afmeting en Pixel Pitch van het LED scherm bepaald. Wij zullen dit vervolgens verder uitwerken en binnen 24 uur ontvangt u een complete offerte met het bijbehorende advies van ons.

Indien u besluit om het traject tot aanschaf van een LED scherm verder met ons voort te zetten, dan zal het gehele traject door één van onze LED specialisten worden doorlopen. U heeft één vaste aanspreekpunt van begin tot het einde, waarbij u volledig van A tot Z wordt onzorgt. We bekijken of er een vergunning nodig is, of er extra stroomvoorzieningen nodig zijn, bereiden het constructiewerk voor en plannen de installatiedatum met u in.

Nadat alle voorbereidingen zijn getroffen en het LED scherm naar volledige tevredenheid is geplaatst op locatie, zal er vervolgens een uitgebreide software- en hardwaretraining worden gegeven zodat het LED scherm gereed is voor gebruik. Tot slot bieden wij de optie aan om SLA (Service Level Agreement) af te sluiten met een looptijd van 3, 5, 7 of 10 jaar zodat de service- en onderhoud aan uw LED scherm volledig wordt ontzorgt.

LED Visuals B.V.

Kiest voor service, kwaliteit, ontzorging en duurzaamheid

Wij verkopen niet alleen LED schermen, wij ontzorgen het gehele traject van A tot Z en garanderen het maximale eindresultaat.

Advies

De kwaliteit van onze LED schermen heeft ten alle tijden de hoogte prioriteit, evenals de kwalificatie van onze medewerkers. Het is onwijs belangrijk dat u zich juist laat adviseren vooraf de investering in een LED scherm. In overleg met de klant bepalen onze LED specialisten welk type scherm, afmeting en pixeldichtheid het beste uitsluit op de situastie

Ontzorging

Indien u een LED scherm koopt bij LED visuals B.V., weet u op voorhand waar u aan toe bent. De communicatie binnen het project met de klant staat bij ons centraal en wij bieden de mogelijkheid om het vergunningstraject uit handen te nemen. Het constructiewerk, de montage- en installaties worden door gecertificeerde monteurs uitgevoerd.

Oplevering

Met de juiste voorbereidingen, kunnen wij doorgaans binnen één werkdag het LED scherm op locatie plaatsen. Nadat het LED scherm is gemonteerd, wordt deze aangesloten, geïnstalleerd en geconfigureerd. Daarna volgt er een uitgebreide, maar eenvoudige softwaretraining. Pas als de klant 100% tevreden is, is het project voor ons pas afgerond.

Service

Nadat het project is opgeleverd, bieden wij de mogelijkheid om een SLA voor het LED scherm af te sluiten. Alle onderhoud- en service werkzaamheden worden in dat geval binnen 24 uur volledig kosteloos uitgevoerd, inclusief voorrijdkosten, manuren, werkzaamheden en alle benodige LED componenten.

Onze Oplossingen