Kwaliteit en garantie

LED visuals B.V. biedt een complete garantie met 24/7 support

Kwaliteit en garantie

LED visuals B.V. biedt een complete garantie met 24/7 support

LED visuals B.V. staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij aanschaf van onze LED schermen kunt u rekenen op uitstekende service en support. Wij zijn van mening dat een LED scherm ten alle tijden goed moet werken en daarom kunnen onze klanten gebruik maken van onze 24/7 support en storingsdienst. Bij melding van een storing of defect, wordt er binnen 24 uur een oplossing geboden.

Bij aanschaf van een LED scherm, leveren wij ruim voldoende reserve componenten uit dezelfde productie batch. Hiermee bereiken wij de optimale kwaliteit en gelijkheid bij eventuele vervanging van onderdelen of LED modules. Daarnaast kunnen wij vrijwel direct schakelen bij storingen. De reserve onderdelen blijven eigendom van de klant en kunnen dus na de garantieperiode kosteloos worden toegepast. Eventuele garantieverlenging behoort tot de mogelijkheden.

Onze kwaliteit

LED chips zijn één van de belangrijkste componenten en worden ook wel het hart van het LED scherm genoemd. De kwaliteit van de toegepaste LED chips bepalen grotendeels de helderheid en de totale levensduur van het LED scherm. Wij van LED visuals B.V. kunnen uit ervaring zeggen dat de prijs van een LED scherm vaak ook de kwaliteit en de levensduur bepaald. Bij ons staat de kwaliteit ten alle tijdens op prioriteit nummer één en daarom werken wij uitsluitend met gecertificeerde a-categorie componenten. De LED technologie die wij toepassen is van Cree, Nationstar, Epistar en op aanvraag Nichia.

Al onze LED schermen zijn voorzien van kwalitatieve Macroblock drivers. MBI (Marcoblock) is marktleider op het gebied van kwalitatieve drivers en biedt een stabiele en duurzame levensduur. Drivers zorgen voor de aansturing van de LED chips in LED schermen (Refresh Rate). Bij het weergeven van livecontent en videobeelden is het van belang dat een LED scherm is voorzien van een hoge refresh rate.

Al onze LED schermen zijn voorzien van Meanwell voedingen. De fabrikant Meanwell heeft de afgelopen 10 jaar bewezen dat de betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun voedingen uitstekend geschikt zijn voor Indoor en Outdoor LED schermen. LED schermen hebben een zeer variabel verbruik, wat wordt uitgedrukt in een minimaal en maximaal verbruik.

Naast de LED technologie, drivers en voedingen zijn er nog talloze andere aspecten waar wij rekening mee houden om de kwaliteit en levensduur van onze LED schermen te waarborgen. Alle componenten welke worden toegepast in onze LED schermen zijn modulair en dus eenvoudig en snel te vervangen bij eventuele problemen. Daarnaast leveren wij ruim voldoende reserve onderdelen bij aanschaf van een LED scherm.

In een LED scherm zitten talloze printplaten. Een printplaat is een drager voor elektronische componenten, waarbij de koperen bedradingen, genaamd sporen, op de drager zijn aangebracht. Ook op het gebied van printplaten worden er veel kwaliteitsverschillen aangeboden. Wij van LED visuals B.V. ontwikkelen onze printplaten in eigen beheer. In plaats van de standaard 1.2mm PCB, hebben wij een R&D ontworpen PCB van 1.6mm. Meer stabiliteit en betere prestaties.

Aangezien wij directe contracten hebben met de grootste fabrikanten op het gebied van LED schermen, zijn wij direct op de hoogte over de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties. Hierop spelen wij direct in zodat wij de klant kunnen voorzien de nieuwste en beste LED schermen. Een nieuwe ontwikkeling is bijvoorbeeld de Energy Saving. Wij bieden LED schermen aan met een laag stroomverbruik. Dit scheelt wel tot 40% in vergelijking met traditionele LED schermen.

LED visuals B.V. gebruikt Linko en Seetronic voedings- en signaal poorten voor de aansluiting van de LED kabinetten. Linko en Seetronic staan bekend om de stabiliteit en kwaliteit van PBT connectoren. Zoals voor modulaire LED schermen als vaste installatie LED schermen worden deze connectoren toegepast.

LED schermen zijn voorzien van 12V en 24V voedingskabels om alle componenten met elkaar te verbinden. Ook de kwaliteit van de kabels is van grote waarde voor de kwaliteit, veiligheid en stabiliteit van het LED scherm.

LED schermen zijn vaak voorzien van honderdduizenden tot miljoenen individuele LED pixels, oftewel LED chips. Wij van LED visuals B.V. zijn continu bezig met innovatieve ontwikkelingen en passen onze LED schermen hierop aan. Onze LED schermen zijn voorzien van Ultra High Colorful LED chips voor een optimale beeldkwaliteit met ruim 68.7 biljoen kleuren! Naast een realistische beeldkwaliteit, zorgen de High Colorfull LEDs ook nog eens voor extra hoge attentiewaarde.

Naast de bovengenoemde punten, zijn er nog ruim 30 andere kwaliteitsaspecten op het gebied van LED schermen wat invloed heeft op de kwaliteit en levensduur. Onder andere het productieproces en de afwerking van materialen. Aluminium kabinetten bieden bijvoorbeeld een langere levensduur ten opzichte van stalen kabinetten. Voor meer informatie en advies, neem contact op met een van onze specialisten.