Info@led-visuals.nl

+31(0)347-345032

KWALITEIT EN GARANTIE

‘’LED visuals B.V. biedt een complete garantie met 24/7 support’’

 

LED visuals B.V. staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij aanschaf van onze LED schermen kunt u rekenen op uitstekende service en support. Wij zijn van mening dat een LED scherm ten alle tijden goed moet werken en daarom bieden wij een 24/7 support. Bij melding van een storing of defect, wordt er binnen 24 uur een oplossing geboden.

 

Bij aanschaf van een LED scherm, leveren wij ruim voldoende reserve componenten uit dezelfde productie batch. Hiermee bereiken wij de optimale kwaliteit en gelijkheid bij eventuele vervanging van onderdelen of LED modules. Daarnaast kunnen wij vrijwel direct schakelen bij storingen. De reserve onderdelen blijven eigendom van de klant en kunnen dus na de garantieperiode kosteloos worden toegepast. Eventuele garantieverlenging behoort tot de mogelijkheden.

 

ONZE KWALITEIT

led chip led scherm display

LED chips zijn één van de belangrijkste componenten en worden ook wel het hart van het LED scherm genoemd. De kwaliteit van de LED chips dat toegepast wordt in het LED scherm bepaald grotendeels de intensiteitsverlies en de totale levensduur. Zoals bij de meeste mensen bekend is, is China wereldleider op het gebied van LED. Echter komt hier ook gigantisch veel ‘rotzooi’ vandaan. Er zijn talloze fabrikanten die LED produceren. Er zijn maar enkele fabrikanten die een stabiele en betrouwbare LED produceren. Wij van LED visuals B.V. kunnen uit ervaring vertellen dat de prijs van een LED scherm ook de kwaliteit en de levensduur bepaald. Bij ons staat de kwaliteit op prioriteit nummer één en wij werken uitsluitend met de A-categorie fabrikanten. De LED technologie die wij toepassen is van Cree, Nationstar, Epistar en op aanvraag Nichia.

De drivers die wij toepassen zijn Macroblock drivers. MBI (Marcoblock) is op dit gebied marktleider en biedt een stabiele kwaliteit aan met zeer hoge prestaties. De drivers bepalen de refresh rate van het LED scherm. Bij het afspelen van liveconten, video’s of bewegende beelden is het van belang dat het LED scherm is voorzien van een hoge refresh rate. Ook voor sportboarding is de refresh rate een belangrijk aspect.

mbi drivers led scherm
meanwell led scherm

Op het gebied van voedingen passen wij ten alle tijden MeanWell toe. Wat de producten van het Taiwanese merk onderscheidt van de producten van andere producenten van power supplies, is het feit dat de netvoedingen van MeanWell zeer betrouwbaar zijn. Zo voldoen de voedingen van MeanWell niet alleen aan de laatste normen en voorwaarden op het gebied van veiligheid, maar worden de voedingen van MeanWell ook zo ontwikkeld dat de producten vele jaren meegaan.

Naast de LED technologie, drivers en voedingen zijn er nog talloze andere aspecten waar wij rekening mee houden om de kwaliteit en levensduur van onze LED schermen te waarborgen. De LED tegels die wij toepassen zijn modulair en dus eenvoudig en snel te vervangen bij eventuele problemen. Daarnaast leveren wij ruim voldoende reserve onderdelen bij aanschaf van een LED scherm.

led module modulair led scherm

In een LED scherm zitten talloze PCB’s oftewel printplaten. Een printplaat is een drager voor elektronische componenten, waarbij de koperen bedradingen, genaamd sporen, op de drager zijn aangebracht. Ook op het gebied van PCB’s worden er veel kwaliteitsverschillen aangeboden. Wij van LED visuals B.V. passen ook op dit gebied de hogere kwaliteit toe. In plaats van de standaard 1.2mm PCB, hebben wij een Self R&D ontworpen PCB van 1.6mm. Meer stabiliteit en betere prestaties.

Aangezien wij direct contracten hebben met de grootste fabrikanten op het gebied van LED schermen, zijn wij direct op de hoogte over de laatste technologische ontwikkelingen. Hierop spelen wij direct in zodat wij de klant kunnen voorzien de nieuwste en beste LED schermen. Een nieuwe ontwikkeling is bijvoorbeeld de Energy Saving. Wij bieden LED schermen aan met een ultra laag stroomverbruik. Dit scheelt wel tot 40% in vergelijking met traditionele LED schermen.

energy saving led scherm

LED visuals B.V. gebruikt Linko en Seetronic voedings- en signaal poorten voor de aansluiting van de kabinetten. Linko en Seetronic staan bekend om de stabiliteit en kwaliteit van PBT connectoren. Zoals voor Rental LED schermen als Fixed LED schermen worden deze connectoren toegepast.

In een LED scherm zitten talloze kabels om alle componenten met elkaar te verbinden. Ook de kwaliteit van de kabels is van grote waarde voor de kwaliteit, veiligheid en stabiliteit van het LED scherm.

kwaliteit led scherm

Elk LED scherm is opgebouwd uit talloze LED pixels uitgevoerd in SMD of DIP. Wij van LED visuals B.V. zijn continu bezig met de laatste technologische ontwikkelingen en passen onze LED schermen hierop aan. Onze LED schermen zijn voorzien van Ultra High Colorful LED chips voor een optimale beeldkwaliteit met ruim 68.7 biljoen kleuren! Dit is gigantisch en naast de realistische beeldkwaliteit, zorgen de High Colorfull LEDs ook nog eens voor extra attentiewaarde.

20613909_10209415549652843_2041048087_n

Naast deze punten, zijn er nog ruim 30 andere kwaliteitsaspecten op het gebied van LED schermen wat invloed heeft op de kwaliteit en levensduur. Voorbeelden hiervan zijn de type kabinetten. Aluminium kabinetten bevorderen bijvoorbeeld de levensduur, montagekosten en het gewicht. De grootte van DIP LED voor extra helderheid, Black SMD LED voor een betere beeldkwaliteit en hoger contrast, de refresh rate voor videokwaliteit etc. Neem voor meer informatie en advies contact op met een van onze specialisten.