Mobiel LED scherm 12m²

Voor het mobiele LED scherm 12m² voor de verhuur worden de kwalitatieve en duurzame Pro VPX-2020 series toegepast, met een zeer krachtige helderheid en Ultra Colorful LED chips voor de hoogste attentiewaarde. Zowel de trailer als het constructiewerk is compleet RAL-9005 zwart gepoedercoat en heeft een chique strakke uitstraling. Het mobiele LED scherm kan hydraulisch in hoogte worden versteld tot 3 meter hoog en is 360 graden draaibaar.

Het mobiele Pro VPX Outdoor LED scherm heeft een formaat van 450 x 250 cm en is voorzien van een hoge resolutie van 43.333 pixels p/m2 (SMD P4.8). Heeft u een bedrijfspresentatie, evenement of wilt u het LED scherm inzetten voor live streaming van sportwedstrijden? Dan is dit LED scherm hier uitstekend voor geschikt!

Wij garanderen de scherpste LED scherm verhuur tarieven van Nederland en België. Vraag naar één van onze specialisten voor meer informatie of voor een offerte op maat! Wenst u een mobiel LED scherm te kopen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij bieden complete kant-en-klare mobiele LED schermen aan voor de verkoop.

Date

February 6, 2020