Outdoor LED scherm – KNVB

KNVB

LED visuals B.V. heeft voor de KNVB Campus in Zeist een Pro ODR Outdoor LED scorebord scherm geplaatst met interactief scoresysteem. Het maatwerk scoresysteem is gekoppeld aan de Motion sportsoftware van de KNVB waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn: individuele spelers statistieken, doelpunten, wisselspelers, herhalingen, trainingsanalyse etc.

De KNVB heeft gekozen voor onze Pro ODR LED scorebord series met een pixeldichtheid van 8mm. Het LED scorebord heeft een beeldscherm formaat van totaal 4480 x 2560 mm, met een totale resolutie van 560 × 320 pixels. Naast de hoge resolutie en het beeldformaat, is het LED scherm ook compleet uitgevoerd met onze High Colorfull LED chips met een zeer hoge attentiewaarde. De constructie bestaat uit twee kolom buizen van 200cm hoog uit staal, warm verzinkt – RAL-9005 coating.

Na een samenwerking met de KNVB Campus voor een interactief digitaal LED scorebord, zijn wij ons gaan richten op de ontwikkeling van een betaalbare all-in-one oplossing voor amateurverenigingen. Nu ruim anderhalf jaar verder kunnen wij mededelen dat het score- en advertentieplatform ‘LED Scores’ is gelanceerd!

Wat houd de lancering van LED Scores precies in?

Met LED Scores gaat er een wereld open op het gebied van beleving, innovaties en extra inkomstenbronnen voor sportverenigingen. Een digitaal LED scherm in combinatie met LED Scores biedt de mogelijkheid om een wedstrijd de maximale beleving te geven d.m.v. doelpuntanimaties, scores, speler- en wedstrijdinformatie. Het LED scorebord is vanaf de zijlijn met de mobiele LED Scores App volledig te bedienen.
Gezien de hoge attentiewaarde van een digitaal LED scorebord, in combinatie met het advertentieplatform binnen LED Scores, biedt dit voor sportverenigingen unieke kansen tot extra inkomsten. Sponsoren en adverteerders kunnen gemakkelijker en opvallender als nooit te voren hun advertenties tonen aan een groot publiek.

LED scorebord kopen? Neem contact met ons op!

Date

November 25, 2020

Categorie

Uitvoering

Pro ODR series – SMD P8

Afmeting

4480 x 2560 mm

Opdrachtgever

KNVB Campus Zeist