Pro spx series

Indoor led schermen

 • Indoor LED schermen voor vaste installatie
 • Ook geschikt als modulair systeem voor verhuur
 • Duurzame componenten voor intensieve 24/7 toepassing
 • Plug&play panelen van 500 x 500 mm met fast-locks
 • HD resoluties met een Ultra Colorful beeldkwaliteit
 • Beschikbaar in Pixel Pitches van 2.6mm tot 6mm
 • Energy saving, compleet frontservice en onderhoudsvrij

Met onze modulaire Pro SPX LEDscherm series bent u verzekerd van een kwalitatief Indoor LED scherm voorzien van gecertificeerde a-kwaliteit componenten. Hiermee garanderen wij een lange levensduur met een behouden Ultra Colorful beeldkwaliteit. Wij passen in onze Pro SPX LED schermen de LED technologie SMD+ toe voorzien van een helderheid tot 1.500 NITS met een Ultra High Colorful rate. Hiermee bereikt het LED scherm de maximale attentiewaarde. Naast de kwalitatieve LED chips, hechten wij ook grote waarde aan de inwendige componenten van het LED scherm. Wij passen A-categorie MBI drivers, PF 0.96 voedingen en 1.6mm PCB’s toe met een duurzame en stabiele levensduur van minimaal 100.000 branduren. Onze Pro SPX series 500x500mm zijn tevens ook koppelbaar met onze Pro SPX series 1000x500mm!

‘’Met een Pro SPX LED scherm bent u verzekerd van een kwalitatief LED scherm met een lange levensduur!’’

Innovatieve magnetische LED modules 250 x 250 mm

In onze Pro SPX series passen wij innovatieve magnetische LED modules toe met een formaat van 250 x 250 mm. Service uitvoeren aan het LED scherm was nog nooit zo eenvoudig en binnen enkele minuten zijn eventuele storingen opgelost. Zowel de LED modules als de powerbox zijn vanaf de voorzijde te servicen. In de powerbox zitten de voedingen en receiving kaarten verwerkt, welke in zijn geheel van het LED paneel af kan worden gehaald.

Pixel Pitch

Op basis van de toepassing, het beeldformaat en de kijkafstand bepalen wij de Pixel Pitch, oftewel de geschikte pixelgrootte. De Pixel Pitch bepaald hoe ver de LED pixels van hart tot hart uit elkaar staan, en vormt uiteindelijk de resolutie van een LED scherm. Onze Pro SPX series zijn uitvoerbaar in SMD P2.6 en P2.97, P3.9, P4.8 en P6.

Aansturing

Naast de hoge kwaliteitseisen van onze Pro SPX series LEDschermen, hechten wij ook grote waarde aan de aansturing en mogelijkheden om het maximale rendement uit het LED scherm te halen. Al onze LED schermen zijn voorzien van Novastar aansturingskaarten en controllers. In dit geval is elk LED paneel voorzien van een A4S receiving kaart. Wij bieden voor modulaire LED schermen verschillende aansturingsmogelijkheden aan zowel een mediaplayer met CMS software of een videoprocessor naar keuze. Deze producten zijn via onze webshop los te bestellen. De kwaliteit van een LED scherm is van groot belang, maar om het maximale rendement uit het LED scherm te halen, is de aansturing en software net zo belangrijk. Neem contact op met één van onze LED specialisten voor meer informatie.

Waarom onze Pro SPX series

 • Hoge attentiewaarde met een krachtige helderheid en Ultra Colorful beeldkwaliteit
 • Uitsluitend gecertificeerde a-cat componenten
 • Duurzaam, onderhoudsvrij met een lange levensduur van 100.000 branduren
 • Geluidloos, Energy-saving en innovatief design
 • Contrast-ratio van 5000:1
 • Compleet frontservice met magnetische LED modules en portable powerbox
 • Licht van gewicht (11kg/m²), fast-locks, eenvoudig en snel op- en af te bouwen
 • Gegarandeerd de scherpste prijs/kwaliteitsverhouding van Nederland en België
 • Betrouwbare leverancier met ruim 10 jaar ervaring, een 24/7 storingsdienst en uitstekende service

CE, ISO900 en EMC

Al onze Pro series producten bezitten een CE-markering wat aangeeft dat ze voldoen aan de eisen die door de EU zijn gesteld op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast voldoen onze LED schermen aan de ROHS, de beperking van gevaarlijke stoffen. Wij werken volgens de NON ISO900 standaards en voor de installatie worden wij bijgestaan door een VCA gecertificeerd bedrijf. Op aanvraag behoord EMC normering tot de mogelijkheden.