OUTDOOR LED SCHERMEN

PRO VPX SERIES

Modulair LED scherm voor verhuur en vaste installatie
Volledig waterbestendig – IP65 waterproof
Duurzame componenten voor intensieve 24/7 toepassing
Plug&play panelen van 500 x 500 mm en 1000 x 500 mm
HD resoluties met een Ultra Colorful beeldkwaliteit
Beschikbaar in Pixel Pitches van 3.9mm, 4.8mm en 5.9mm
Energy saving, compleet frontservice en onderhoudsvrij

Kwaliteitsgarantie

Met onze modulaire Pro VPX LEDscherm series bent u verzekerd van een kwalitatief LED scherm voorzien van gecertificeerde a-kwaliteit componenten. Hiermee garanderen wij een lange levensduur, een Ultra Colorful beeldkwaliteit en uiterst duurzaam voor modulaire verhuur / evenement toepassingen. Wij passen in onze Pro VPX LED schermen de LED technologie SMD+ toe voorzien van een helderheid tot 7.500 NITS met een Ultra High Colorful rate. Hiermee bereikt het LED scherm de maximale attentiewaarde. Naast de kwalitatieve LED chips, hechten wij ook grote waarde aan de inwendige componenten van het LED scherm. Wij passen A-categorie MBI drivers, PF 0.96 voedingen en 1.6mm PCB’s toe met een duurzame en stabiele levensduur van minimaal 100.000 branduren. Onze Pro VPX series 500x500mm zijn tevens ook koppelbaar met onze Pro VPX series 1000x500mm!

‘’Met een Pro VPX LED scherm bent u verzekerd van een kwalitatief LED scherm met een lange levensduur!’’

Innovatieve magnetische LED modules 500 x 250 mm

In onze Pro VPX series passen wij innovatieve magnetische LED modules toe met een formaat van 500 x 250 mm. Service uitvoeren aan het LED scherm was nog nooit zo eenvoudig en binnen enkele minuten zijn eventuele storingen opgelost. Zowel de LED modules als de powerbox zijn vanaf de voorzijde te servicen. In de powerbox zitten de voedingen en receiving kaarten verwerkt, welke in zijn geheel van het LED paneel af kan worden gehaald

Pixel Pitch

Op basis van de toepassing, het beeldformaat en de kijkafstand bepalen wij de Pixel Pitch, oftewel de geschikte pixelgrootte. De Pixel Pitch bepaald hoe ver de LED pixels van hart tot hart uit elkaar staan, en vormt uiteindelijk de resolutie van een LED scherm. Onze Pro VPX series zijn uitvoerbaar in SMD P3.9 en P4.8 en P5.9.

Aansturing

Naast de hoge kwaliteitseisen van onze Pro VPX series LEDschermen, hechten wij ook grote waarde aan de aansturing en mogelijkheden om het maximale rendement uit het LED scherm te halen. Al onze LED schermen zijn voorzien van Novastar aansturingskaarten en controllers. In dit geval is elk LED paneel voorzien van een A4S receiving kaart. Wij bieden voor modulaire LED schermen verschillende aansturingsmogelijkheden aan zowel een mediaplayer met CMS software of een videoprocessor naar keuze. Deze producten zijn via onze webshop los te bestellen. De kwaliteit van een LED scherm is van groot belang, maar om het maximale rendement uit het LED scherm te halen, is de aansturing en software net zo belangrijk. Neem contact op met één van onze LED specialisten voor meer informatie.

Waarom onze Pro VPX series

Hoge attentiewaarde met een krachtige helderheid en Ultra Colorful beeldkwaliteit
Uitsluitend gecertificeerde a-cat componenten
Duurzaam, onderhoudsvrij met een lange levensduur van 100.000 branduren
Geluidloos, Energy-saving en innovatief design
Contrast-ratio van 5000:1
Compleet frontservice met magnetische LED modules en portable powerbox
Gegarandeerd de scherpste prijs/kwaliteitsverhouding van Nederland en België
Betrouwbare leverancier met ruim 10 jaar ervaring, een 24/7 storingsdienst en uitstekende service

CE, ISO900 en EMC

Al onze Pro series producten bezitten een CE-markering wat aangeeft dat ze voldoen aan de eisen die door de EU zijn gesteld op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast voldoen onze LED schermen aan de ROHS, de beperking van gevaarlijke stoffen. Wij werken volgens de NON ISO900 standaards en voor de installatie worden wij bijgestaan door een VCA gecertificeerd bedrijf. Op aanvraag behoord EMC normering tot de mogelijkheden.