Rental led scherm
huren

LED schermen kunnen voor zeer uiteenlopende doeleinden
worden toegepast.

Unieke, dynamische evenementen hebben allemaal één ding gemeen: Ze beginnen met een goede visie. Welke materialen gebruikt u om ervoor te zorgen dat uw evenement dwingend, opvallend en onvergetelijk is voor de aanwezigen? LED scherm verhuur is een van de snelst groeiende gebieden in de live productie- en evenementenindustrie. Het toevoegen van een persoonlijkheid en dimensie aan uw evenement is nog nooit zo makkelijk geweest als nu. LED schermen oftewel Rental LED displays zijn op te bouwen in elke gewenste afmeting, vorm en opstelling. Of het nu gaat om een klein podium met een LED scherm van 10 m² of om een gigantische LED wall van 300 m², met Rental LED schermen zijn alle denkbare situaties mogelijk. Samen met onze specialisten voor verhuurprojecten, is LED visuals B.V. klaar om te helpen uw evenementenproductie naar het volgende niveau te brengen met de nieuwste LED display technologie. Onze Rental LED schermen zorgen voor een adembenemende sensatie en ultieme beleving. Wij werken met High-end Rental LED schermen met een zeer hoge stabiliteit, optimaal beeldkwaliteit en krachtige helderheid.

Aangezien de industrie- en eventproductie technologie zich verder ontwikkelt, bieden wij van LED visuals B.V. een steeds groeiende productlijn met de laatste LED technologieën. Wij bieden Rental LED schermen aan voor indoor- en outdoor situaties, van HD resoluties tot 20mm Pixel Pitches, transparantie of flexibele oplossingen. Ook worden LED schermen veel toegepast voor beurzen, bedrijfsevenementen, vergaderingen, live televisie uitzendingen of filmopnames. Voor elke toepassing bieden wij een geschikte oplossing.

Mobiele LED schermen huren

Een mobiel LED scherm huren? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij LED visuals B.V. Wij verhuren LED scherm aanhangers en trailers in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

”Gegarandeerd de scherpste huurtarieven. Al vanaf €. 295,00 per week!”

Onze mobiele LED scherm aanhangers zijn tevens ook te koop. Het LED scherm wordt op basis van de wensen geproduceerd en compleet geleverd op een aanhanger. Neem contact op met een van onze specialisten voor meer informatie of voor een directe prijsopgave.

Rental LED scherm kopen

LED visuals B.V. biedt naast de verhuur van Rental LED schermen, ook LED schermen te koop aan. Wij hebben een direct partnerschap contract met de grootste fabrikant op het gebied van Rental LED schermen en kunnen de beste prijs garanderen voor de A-kwaliteit dat aangeboden wordt. Bij ons staat kwaliteit ten alle tijden op prioriteit nummer één. Wij hechten waarde aan alle componenten die toegepast worden in onze LED schermen: van de LED chips tot de connectiekabels. Aangezien wij uitsluitend A-categorie componenten toepassen, zijn onze Rental LED schermen geschikt voor intensief 24/7 gebruik en kunnen dus ook toegepast worden voor vaste installaties voor zowel binnen als buiten. De Rental LED schermen zijn opgebouwd uit kabinetten van 50x50cm of 100x50cm.