X-board series

Indoor led schermen

  • Stand Alone Indoor LED banner
  • Volledig kant-en-klaar en gemakkelijk te verplaatsen
  • Duurzame componenten voor intensieve 24/7 toepassing
  • Beschikbaar in 1770x520mm, 1964x596mm en 1964x1172mm
  • HD resoluties met een Ultra Colorful beeldkwaliteit
  • Beschikbaar in Pixel Pitches 1.9mm en 2.5mm
  • Energy saving, compleet frontservice en onderhoudsvrij

Stand Alone / Plug & Play LED poster display – X-BOARD series

Onze unieke LED video poster displays kunnen voor zeer uiteenlopende doeleinden worden toegepast voor bijvoorbeeld autobedrijven, winkels, beurzen, evenementen etc. De LED poster displays zijn leverbaar in drie formaten 1770x520mm, 1964x596mm en 1964x1172mm. Het LED scherm wordt compleet plug & play geleverd met een strak afgewerkt frame van in RAL-9005. Het LED scherm is enkel geschikt voor indoor toepassing en kan op verschillende manieren worden geplaatst: vrijstaand op een statief, horizonaal of verticaal gemonteerd aan een gevel, hangend en het is zelfs mogelijk om verschillende LED poster displays aan elkaar te koppelen als één geheel!

Kwaliteit

Met onze Pro XPoster LED displays bent verzekerd van een kwalitatief LED scherm voorzien van hoogwaardige componenten. Wij passen in onze LED video posters de LED technologie SMD+ toe voorzien met een Ultra High Colorful rate. Naast de Nationstar+ LED chips, hechten wij ook grote waarde aan de inwendige componenten van het LED scherm. Wij passen A-categorie MBI drivers, MeanWell voedingen en 1.6mm PCB’s toe met een duurzame en stabiele levensduur.

Pixel Pitch

Voor al onze All-in-One LED video displays passen wij een pixeldichtheid van 1.9mm of 2.571mm toe. De pixeldichtheid, oftewel de pixel pitch, houdt in hoe ver de LED beeldpunten van hart tot hart uit elkaar staan. Deze pixel pitch beschikt in totaal over 151.285 pixels en 276.842 pixels per m², wat zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit bij videocontent, beeldadvertenties en afbeeldingen. Het LED scherm zal compleet frontservice worden uitgevoerd.

Content managment systeem

Naast de hoge kwaliteitseisen van onze LED video posters, hechten wij ook veel waarde aan de toepassingen en mogelijkheden om het maximale rendement te behalen. Wij leveren bij het LED scherm een eenvoudig, maar zeer geavanceerd Content Management Systeem, waarmee de LED schermen worden aangestuurd. Door middel van ons content systeem beschikt het LED display over bedieningsgemak met eindeloze softwaremogelijkheden. De kwaliteit van een LED scherm is van groot belang, maar om het maximale rendement uit het LED scherm te halen, is de aansturing en software net zo belangrijk. Het is mogelijk de LED display poster aan te sturen door middel van Wi-Fi, HDMI of plug-in USB.