Toepassingen

LED schermen kunnen voor zeer uiteenlopende doeleinden
worden toegepast.

LED schermen kunnen voor zeer uiteenlopende doeleinden worden toegepast. Gemeentes passen LED schermen bijvoorbeeld toe voor mededelingen en informatie, terwijl bedrijven voornamelijk een LED scherm toepassen voor reclamedoeleinden en promoties. LED visuals B.V. biedt een zeer ruim assortiment aan op het gebied van LED schermen en wij hebben voor elke toepassing een uiterste geschikte oplossing. Wij bieden alle soorten indoor- en outdoor LED schermen aan voor vaste installaties, maar ook voor de evenementen branche. Voor evenementen worden Rental LED schermen toegepast. Deze Rental LED schermen zijn zeer eenvoudig en snel op en af te bouwen.
Wij van LED visuals B.V. ontwerpen en produceren elke gewenste vorm, afmeting en uitvoering op basis van de wensen van de klant. Transparante oplossingen, flexibele LED schermen, LED kubussen, customized LED displays etc. Voor elk project wordt een ontwerptekening gemaakt voordat de productie in gang gezet wordt. Vervolgens dragen onze technische specialisten zorg aan een correcte en professionele afhandeling.

City LED schermen (Winstgevend Concept voor gemeenten)

Gemeenten in Nederland en België zijn zich de laatste jaren meer gaan richten om op een innovatie manier van visuele communicatie. Tegenwoordig zijn veel gemeenten al voorzien van één of meerdere LED schermen om informatie, mededelingen en advertenties te tonen aan inwoners / bezoekers. LED visuals B.V. is zich hiervan bewust en wij zijn ons specifiek gaan richten op deze doelgroep. Met onze innovatie City LED schermen die speciaal zijn ontwikkeld voor deze toepassingen, zorgt dit voor een opvallende en professionele eyecatcher.

Rental LED schermen kopen / huren

Onze glass LED schermen oftewel transparante LED schermen zijn een ideale uitkomst voor het weergeven van visuele beelden of reclamedoeleinden achter ramen. Glass LED schermen zijn een innovatie op het gebied van LED schermen en bieden een transparantie tot wel 80%. Het voordeel hiervan is dat de lichtinval in bedrijfspanden niet wordt beperkt. Daarnaast biedt een transparant LED scherm een adembenemend visueel 3D effect en hebben een laag stroomverbruik. Glass LED schermen bestaan uit aluminium strips met daarin LED chips verwerkt. De transparante LED schermen zijn zeer licht van gewicht en eenvoudig te monteren.

LED advertising displays

Een LED scherm geeft ten eerste een professionele uitstraling aan bedrijfspanden, maar is voornamelijk bedoeld als opvallend reclame object. Een LED scherm is een forse investering en daarom is het belangrijk dat er genoeg rendement uit het LED scherm gehaald wordt. Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die een verdienmodel opstellen bij aanschaf van een LED scherm. Zo is het mogelijk om naast uw eigen promoties en advertenties, ook advertenties van andere bedrijven weer te geven.

LED schermen voor bedrijven

Zit u aan een drukke locatie? Dan is een LED scherm een uitstekende investering voor uw bedrijf. Dynamische reclamebeelden zijn niet alleen vele malen effectiever dan statische reclamebeelden, het is op de lange termijn aanzienlijk voordeliger. Door het duurzame ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit bent u verzekerd van een systeem dat jarenlang functioneert. LED schermen zijn milieuvriendelijk en gaat lang mee. LED schermen worden tevens ook veel toegepast binnen bedrijfspanden als visuele decoratie, voor promotie- en informatieve doeleinden.